Resul Orman, Gebzeli Genç bestekarları dinledi!

Gebze 05.09.2020 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Resul Orman, Gebzeli Genç bestekarları dinledi!

İkra Tarih ve Kültür araştırmaları kütüphanesi, Araştırmacı Yazar Resul Orman ve Genç İz Platformu kurucusu Recep Tüylü öncülüğünde Gebzeli genç bestekarlar Nurullah Delikanlı ve Samet Akyüz’ü ağırladı. İkra Tarih ve Kültür araştırmaları kütüphanesi genç müdavimleri olan ses sanatçıları ve bestekarlar Nurullah Delikanlı ve Samet Akyüz’ü ağırlayan Araştırmacı Yazar Resul Orman ve Genç İz Platformu kurucusu Recep Tüylü ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda “Bizden İzler Kültür Sanat” adlı parça, eser konusunda konuşan ve ilk besteleri hakkında Orman ve Tüylü’ye bilgi veren genç bestekarlar Delikanlı ve Akyüz bir sonraki toplantıda kayıt ve çekim süreci için gün belirleyecek.  ORMAN, “ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAKLAR” Toplantının ardından açıklama yapan Araştırmacı Yazar Resul Orman “Bu şehrin çocukları bu şehre değer katacaktır. Kendi değerlerini oluşturamayan toplumları yok olmaya yüz tuttukları bu günlerde gençlerimizin yanında ve tam destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İkra Tarih ve Kültür araştırmaları kütüphanesi, Araştırmacı Yazar Resul Orman ve Genç İz Platformu kurucusu Recep Tüylü öncülüğünde Gebzeli genç bestekarlar Nurullah Delikanlı ve Samet Akyüz’ü ağırladı.

İkra Tarih ve Kültür araştırmaları kütüphanesi genç müdavimleri olan ses sanatçıları ve bestekarlar Nurullah Delikanlı ve Samet Akyüz’ü ağırlayan Araştırmacı Yazar Resul Orman ve Genç İz Platformu kurucusu Recep Tüylü ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda “Bizden İzler Kültür Sanat” adlı parça, eser konusunda konuşan ve ilk besteleri hakkında Orman ve Tüylü’ye bilgi veren genç bestekarlar Delikanlı ve Akyüz bir sonraki toplantıda kayıt ve çekim süreci için gün belirleyecek. 

ORMAN, “ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAKLAR”

Toplantının ardından açıklama yapan Araştırmacı Yazar Resul Orman “Bu şehrin çocukları bu şehre değer katacaktır. Kendi değerlerini oluşturamayan toplumları yok olmaya yüz tuttukları bu günlerde gençlerimizin yanında ve tam destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.