Gebze’nin zabıta adayları için son gün

Gebze 08.09.2020 - 20:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’nin zabıta adayları için son gün

Gebze Belediyesi bünyesine farklı eğitim alanlarından zabıta memuru alımı yapacak. Zabıta adayları Zabıta Müdürlüğü’ne son olarak yarın teslim edecek. Gebze Belediyesi bünyesine farklı alanlarda Zabıta memuru alımı yapacak. Alımlar Lisans ve Ön Lisans mezunları için geçerli olup bu alanda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıyor. Yayınlanan ilanda, “Gebze Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır” ifadelerine yer verildi. EVRAKLARINI TESLİM EDİYORLAR Zabıta adayları ise 31 Ağustos’tan 9 Eylül’e kadar yazılı ve sözlü sınava girebilmek için başvuru belgelerini Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Eğitim Parkı’nın yer aldığı; Arapçeşme Mahallesi 1051/1 Sokak No:18 Gebze/KOCAELİ adresine şahsen teslim etti. Evraklarını teslim etmeye gelen zabıta adaylarına ise Gebze Belediyesi’nce simit ikram edildi. Adaylar, yarın son olarak evraklarını teslim edebilecek. BEŞ KATI ADAY ÇAĞIRILACAK Başvuru kriterlerini sağlayan adaylara sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup; sözlü ve uygulamalı sınav 21-25 Eylül’de Saat 09.00’da başlamak üzere, sözlü sınav için Gebze Belediyesi Ana Hizmet Binası 2. Katı Toplantı Salonu’nun yer aldığı Güzeller Mahallesi Bahar Cad. No:1 adresinde, Uygulamalı sınav için de; Gebze Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün yer aldığı Güzeller Mahallesi Yeni Bağdat Cad. No:627 (Alaattin Kurt Stadı Karşısı) adresinde yapılacak. Sözlü ve uygulamalı sınav belirtilen tarihler arasında bitirilemez ise ertesi gün devam edecek. Gebze Belediyesi, başvurulardan KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında adayı sınava çağıracak. SONUÇLAR BELEDİYENİN SİTESİNDEN AÇIKLANACAK Sözlü sınavda ise adaylar; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdareler ile İlgili Temel Mevzuat konularından sorumlu olacak. Zabıta adaylarına uygulamalı sınavda kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacak. Adayların atanmaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınacak. En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl aday sayısı kadar da yedek aday belirlenecek. Asıl ve yedek aday listeleri Gebze Belediyesi internet adresinde (www.gebze.bel.tr) ilan edilecek ve listede yer alanlara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak

Gebze Belediyesi bünyesine farklı eğitim alanlarından zabıta memuru alımı yapacak. Zabıta adayları Zabıta Müdürlüğü’ne son olarak yarın teslim edecek.

Gebze Belediyesi bünyesine farklı alanlarda Zabıta memuru alımı yapacak. Alımlar Lisans ve Ön Lisans mezunları için geçerli olup bu alanda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıyor. Yayınlanan ilanda, “Gebze Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır” ifadelerine yer verildi.

EVRAKLARINI TESLİM EDİYORLAR

Zabıta adayları ise 31 Ağustos’tan 9 Eylül’e kadar yazılı ve sözlü sınava girebilmek için başvuru belgelerini Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Eğitim Parkı’nın yer aldığı; Arapçeşme Mahallesi 1051/1 Sokak No:18 Gebze/KOCAELİ adresine şahsen teslim etti. Evraklarını teslim etmeye gelen zabıta adaylarına ise Gebze Belediyesi’nce simit ikram edildi. Adaylar, yarın son olarak evraklarını teslim edebilecek.

BEŞ KATI ADAY ÇAĞIRILACAK

Başvuru kriterlerini sağlayan adaylara sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup; sözlü ve uygulamalı sınav 21-25 Eylül’de Saat 09.00’da başlamak üzere, sözlü sınav için Gebze Belediyesi Ana Hizmet Binası 2. Katı Toplantı Salonu’nun yer aldığı Güzeller Mahallesi Bahar Cad. No:1 adresinde, Uygulamalı sınav için de; Gebze Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün yer aldığı Güzeller Mahallesi Yeni Bağdat Cad. No:627 (Alaattin Kurt Stadı Karşısı) adresinde yapılacak. Sözlü ve uygulamalı sınav belirtilen tarihler arasında bitirilemez ise ertesi gün devam edecek. Gebze Belediyesi, başvurulardan KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında adayı sınava çağıracak.

SONUÇLAR BELEDİYENİN SİTESİNDEN AÇIKLANACAK

Sözlü sınavda ise adaylar; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Mahalli İdareler ile İlgili Temel Mevzuat konularından sorumlu olacak. Zabıta adaylarına uygulamalı sınavda kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacak. Adayların atanmaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınacak. En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl aday sayısı kadar da yedek aday belirlenecek. Asıl ve yedek aday listeleri Gebze Belediyesi internet adresinde (www.gebze.bel.tr) ilan edilecek ve listede yer alanlara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.