19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meclis üyeleri olmadan kutlama(!)

Siyaset 09.09.2020 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meclis üyeleri olmadan kutlama(!)

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 97. kuruluş yıl dönümünü ülke genelinde kutladı. CHP Gebze kent meydanında yaptığı kutlamayla partilileri bir araya getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi 97. kuruluş yıl dönümünü ülke genelinde gerçekleştirdiği etkinliklerle kutlarken CHP Gebze kent meydanında etkinlik düzenledi. Partililerin katıldığı programda bazı meclis üyelerinin programa katılıp bazılarının ise gelmemiş olması dikkatten kaçmazken etkinlik yine de ilgi görmeyi başardı. Çiler Boylu’nun sunduğu programda Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleşirken program pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.  BAŞKAN ORHAN KONUŞMA YAPTI Programda konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk'ün kurucu genel başkanı olması onuruyla; topraklarımızı emperyalistlere peşkeş çeken iş birlikçilere karşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesi ve kurtuluşunun reçetesi olmuştur.  Kuruluşundan itibaren çağdaşlığın öncüsü, laik cumhuriyetin güvencesi olmuştur Cumhuriyet Halk Partisi; ülkenin imarından, iktisadına, çok partili rejime geçişte, sosyal devletin oluşmasında, temel hak ve özgürlüklerin kazanımı ve kavranması sırasında büyük emekleri ile bugüne kadar gelmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 97. kuruluş yıl dönümünü ülke genelinde kutladı. CHP Gebze kent meydanında yaptığı kutlamayla partilileri bir araya getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 97. kuruluş yıl dönümünü ülke genelinde gerçekleştirdiği etkinliklerle kutlarken CHP Gebze kent meydanında etkinlik düzenledi. Partililerin katıldığı programda bazı meclis üyelerinin programa katılıp bazılarının ise gelmemiş olması dikkatten kaçmazken etkinlik yine de ilgi görmeyi başardı. Çiler Boylu’nun sunduğu programda Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleşirken program pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. 

BAŞKAN ORHAN KONUŞMA YAPTI

Programda konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan konuşmasında “Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk'ün kurucu genel başkanı olması onuruyla; topraklarımızı emperyalistlere peşkeş çeken iş birlikçilere karşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesi ve kurtuluşunun reçetesi olmuştur.  Kuruluşundan itibaren çağdaşlığın öncüsü, laik cumhuriyetin güvencesi olmuştur Cumhuriyet Halk Partisi; ülkenin imarından, iktisadına, çok partili rejime geçişte, sosyal devletin oluşmasında, temel hak ve özgürlüklerin kazanımı ve kavranması sırasında büyük emekleri ile bugüne kadar gelmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.