Gebzeli Vali’ye sosyal medyadan destek yağdı!

Gebze 10.09.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli Vali’ye sosyal medyadan destek yağdı!

Gebze Bölgesi'nin sevilen isimlerinden olan Gebze Uzay Mutfak ve Banyo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çiçek'in oğlu aynı zamanda Afyonkarahisar Valisi olan Gökmen Çiçek, vatandaşın takdirini kazanıyor. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürütürken 10 Haziran 2020’de yayınlanana Valiler Kararnamasi ile Afyonkarahisar’a Vali olarak atanan başarılı siyasetçi Afyonluların gönlünü kısa sürede kazandı. Yaptığı çalışmalarla sık sık adını duyuran Vali Gökmen Çiçek, COVİD-19 kapsamında da büyük mücadele vererek vatandaşları salgına karşı uyarıyor. Vali Çiçek, salgın kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantina kurallarına uymayanların Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirileceğini açıkladı. YURTLARA YERLEŞTİRELECEKLER Afyonkarahisar’da Koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinada olması gereken isimlerin sık sık karantinadan kaçarak halkın içerisinde tehlike saçtıklarının görülmesinin ardından yeni bir tedbir alındı. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantina kurallarına uymayanların Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirileceği bildirerek, "İlimizde, toplum sağlığını hiçe sayarak karantina ihlali yapan vatandaşlarımızı, KYK yurtlarına alarak karantina sürelerinin tamamlanmasını sağlayacağız. Yurtlarda kalma süreleri boyunca masrafları da kendilerinden tahsil edeceğiz." ifadesini kullandı.  

Gebze Bölgesi'nin sevilen isimlerinden olan Gebze Uzay Mutfak ve Banyo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çiçek'in oğlu aynı zamanda Afyonkarahisar Valisi olan Gökmen Çiçek, vatandaşın takdirini kazanıyor.

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürütürken 10 Haziran 2020’de yayınlanana Valiler Kararnamasi ile Afyonkarahisar’a Vali olarak atanan başarılı siyasetçi Afyonluların gönlünü kısa sürede kazandı. Yaptığı çalışmalarla sık sık adını duyuran Vali Gökmen Çiçek, COVİD-19 kapsamında da büyük mücadele vererek vatandaşları salgına karşı uyarıyor. Vali Çiçek, salgın kapsamında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantina kurallarına uymayanların Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirileceğini açıkladı.

YURTLARA YERLEŞTİRELECEKLER

Afyonkarahisar’da Koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinada olması gereken isimlerin sık sık karantinadan kaçarak halkın içerisinde tehlike saçtıklarının görülmesinin ardından yeni bir tedbir alındı. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantina kurallarına uymayanların Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yerleştirileceği bildirerek, "İlimizde, toplum sağlığını hiçe sayarak karantina ihlali yapan vatandaşlarımızı, KYK yurtlarına alarak karantina sürelerinin tamamlanmasını sağlayacağız. Yurtlarda kalma süreleri boyunca masrafları da kendilerinden tahsil edeceğiz." ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.