AK Genç Gebze’de mahalle başkanları buluştu!

Siyaset 12.09.2020 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Genç Gebze’de mahalle başkanları buluştu!

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz’ın başkanlığında Mahalle Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, mahalle başkanları ile sosyal mesafe kurallarına uyarak buluştu. Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Enes Altuntaş’ın da katıldığı toplantıda AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz 16 mahalle başkanının fikir ve görüşlerini dinledi. Toplantıda konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz “Gençlik varsa Gelecekte vardır.” diyerek “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında masaya vurulan her yumruğun arkasında Memleketimizin yarınları gençlerimizden aldığı güç vardır. Gebze Gençliğinin yarınları kıymetli Mahalle Başkanlarımız ile semaver eşliğinde hasbihal ettik. Birliğimiz daim olsun, toplantımız Hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz’ın başkanlığında Mahalle Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, mahalle başkanları ile sosyal mesafe kurallarına uyarak buluştu. Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Enes Altuntaş’ın da katıldığı toplantıda AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz 16 mahalle başkanının fikir ve görüşlerini dinledi. Toplantıda konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz “Gençlik varsa Gelecekte vardır.” diyerek “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında masaya vurulan her yumruğun arkasında Memleketimizin yarınları gençlerimizden aldığı güç vardır. Gebze Gençliğinin yarınları kıymetli Mahalle Başkanlarımız ile semaver eşliğinde hasbihal ettik. Birliğimiz daim olsun, toplantımız Hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.