“Uyandığımda toz bulutları uçuyordu!”

Spor 23.09.2020 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Uyandığımda toz bulutları uçuyordu!”

TAKIM OTOBÜSÜNÜN ŞOFÖRÜ KAZAYI AN BE AN ANLATTI:

Geçtiğimiz günlerde Yomraspor ile oynanan mücadele sonrasında 5 idari personel ve 1 futbolcuyla Trabzon’dan Darıca’ya dönerken trafik kazası geçirerek 400 metre sürüklenen takım otobüsünün şoförü Selami Fındık, korkunç kazanın detaylarını gazetemize anlattı. Kazada beli kırılan ve omzunda da çatlak meydan gelen şoför Fındık, ölümden döndükleri anın detaylarını paylaştı. Böbrek rahatsızlığının olduğunu belirten Fındık, “Trabzon’dan Darıca’ya gelmek üzere yola çıkınca rahatsızlığım nedeniyle bana bir titreme geldi ve Osmancık’ta bir hastaneye giderek serum yedim. Ardından yeniden yola çıktık, serumun etkisinin geçmesinin ardından şikayetim devam ettiği için bir kez daha başka bir hastaneye giderek serum takviyesi aldım. Ardından son kez yola devam ettik. Sabah saat 07.00 sularında ilacın etkisiyle direksiyon başında bana bir ağırlık çöktü. ‘Küt’ diye bir ses sonrasında uyanıp gözlerimi açtığımda, havada toz bulutları uçuşuyordu. Otobüsü takla attırmamak için elimden geleni yaptım Allah’a şükürler olsun ki bunu yapabildim. Yolun sağ tarafına otobüs yatarken Ali Müdür(Kulüp Müdürü) üzerime düştü. Sanırım belim de orada kırıldı. Allah bizi büyük bir felaketten korudu. Geçmiş olsun mesajları gönderen tüm dostlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
TAKIM OTOBÜSÜNÜN ŞOFÖRÜ KAZAYI AN BE AN ANLATTI:

Geçtiğimiz günlerde Yomraspor ile oynanan mücadele sonrasında 5 idari personel ve 1 futbolcuyla Trabzon’dan Darıca’ya dönerken trafik kazası geçirerek 400 metre sürüklenen takım otobüsünün şoförü Selami Fındık, korkunç kazanın detaylarını gazetemize anlattı.

Kazada beli kırılan ve omzunda da çatlak meydan gelen şoför Fındık, ölümden döndükleri anın detaylarını paylaştı. Böbrek rahatsızlığının olduğunu belirten Fındık, “Trabzon’dan Darıca’ya gelmek üzere yola çıkınca rahatsızlığım nedeniyle bana bir titreme geldi ve Osmancık’ta bir hastaneye giderek serum yedim. Ardından yeniden yola çıktık, serumun etkisinin geçmesinin ardından şikayetim devam ettiği için bir kez daha başka bir hastaneye giderek serum takviyesi aldım. Ardından son kez yola devam ettik. Sabah saat 07.00 sularında ilacın etkisiyle direksiyon başında bana bir ağırlık çöktü. ‘Küt’ diye bir ses sonrasında uyanıp gözlerimi açtığımda, havada toz bulutları uçuşuyordu. Otobüsü takla attırmamak için elimden geleni yaptım Allah’a şükürler olsun ki bunu yapabildim. Yolun sağ tarafına otobüs yatarken Ali Müdür(Kulüp Müdürü) üzerime düştü. Sanırım belim de orada kırıldı. Allah bizi büyük bir felaketten korudu. Geçmiş olsun mesajları gönderen tüm dostlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.