“AK Genç Dilovası’nda başkan kim olacak?”

Siyaset 26.09.2020 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“AK Genç Dilovası’nda başkan kim olacak?”

EMRE SARICA ÜMİT MEDYA’YA KONUŞTU

Eski AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve mevcut ilçe yönetiminde ise Tanıtım ve Medya Başkanı olan Emre Sarıca, kendisinden boşalan koltuğa kimin oturacağı konusunda gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıca yeni başkan seçiminin salgın sebebi ile atama usulü olacağının ön görüldüğünü belirterek, iki ismin üzerinde durulduğunu açıkladı. AK Parti Dilovası 5. Olağan Kongresi’nde yönetiminde yer alan Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’ya Yıldırım’ın A takımının belli olmasından sonra Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevi verilirken, yeni Gençlik Kolları Başkanı’nın kim olacağı konusunda soru işaretleri mevcuttu. Bu konuyla ilgili Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Emre Sarıca gazetemize özel açıklamalar yaptı. Yeni Gençlik Kolları Başkanı’nın kim olacağı ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Başkan Sarıca “Bundan sonraki süreçte Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevini ben ifa edeceğim. Önümüzdeki hafta bölge basınının tamamını ağırlamayı planlıyoruz. Gençlik Kolları Başkanlığı ile alakalı o zamana kadar isimlerin şekilleneceğini söyleyebilirim. Şuan da Gençlik Kolları Başkanlığına Siyasi Hukuk Başkanımız Yunus Elden vekâlet ediyor. İlçe Başkanlığımız kongrelerle seçim yapmak istiyor ancak gerek korona virüs salgını gerekse il başkanlığı seçimi dolayısıyla yaşanan yoğunluktan dolayı direkt atama olacak gibi görünüyor. Şuan da yönetimimizde Teşkilat Başkanı Ömer Oğuz ve Seçim İşleri Başkanı olan Muhammet Demir’in isimleri üzerinde duruluyor, yönetim dışından ise birkaç kişinin aday olacağı konusunda duyumlar aldık ancak henüz resmi bir talep olmadı. Resmi bir talep olduğu takdirde onları da değerlendirmeye alırız.” dedi.  “GÜLAY ARTUT GÖREVİNE DEVAM ETMEK İSTİYOR” Kadın Kolları Başkanlığı’nda bir değişiklik olacak mı sorusunu da cevaplayan Başkan Sarıca “Kadın Kollarında şuan da Gülay Artut başkanlığını sürdürmekte ve görevine devam etmek istiyor. Ancak Genel Merkez, il ve İlçe Başkanlarımızın kararı ne yönde olur bilemiyorum. Benim gördüğüm mevcut isimle devam edileceği yönünde. Ancak dediğim gibi Genel Merkez’den şuana kadar herhangi bir karar çıkmadı. Çıkmaması halinde görevine devam edecek gibi görünüyor” ifadelerini kullandı. 
EMRE SARICA ÜMİT MEDYA’YA KONUŞTU

Eski AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve mevcut ilçe yönetiminde ise Tanıtım ve Medya Başkanı olan Emre Sarıca, kendisinden boşalan koltuğa kimin oturacağı konusunda gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıca yeni başkan seçiminin salgın sebebi ile atama usulü olacağının ön görüldüğünü belirterek, iki ismin üzerinde durulduğunu açıkladı.

AK Parti Dilovası 5. Olağan Kongresi’nde yönetiminde yer alan Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca’ya Yıldırım’ın A takımının belli olmasından sonra Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevi verilirken, yeni Gençlik Kolları Başkanı’nın kim olacağı konusunda soru işaretleri mevcuttu. Bu konuyla ilgili Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Emre Sarıca gazetemize özel açıklamalar yaptı. Yeni Gençlik Kolları Başkanı’nın kim olacağı ile ilgili sorularımızı yanıtlayan Başkan Sarıca “Bundan sonraki süreçte Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı görevini ben ifa edeceğim. Önümüzdeki hafta bölge basınının tamamını ağırlamayı planlıyoruz. Gençlik Kolları Başkanlığı ile alakalı o zamana kadar isimlerin şekilleneceğini söyleyebilirim. Şuan da Gençlik Kolları Başkanlığına Siyasi Hukuk Başkanımız Yunus Elden vekâlet ediyor. İlçe Başkanlığımız kongrelerle seçim yapmak istiyor ancak gerek korona virüs salgını gerekse il başkanlığı seçimi dolayısıyla yaşanan yoğunluktan dolayı direkt atama olacak gibi görünüyor. Şuan da yönetimimizde Teşkilat Başkanı Ömer Oğuz ve Seçim İşleri Başkanı olan Muhammet Demir’in isimleri üzerinde duruluyor, yönetim dışından ise birkaç kişinin aday olacağı konusunda duyumlar aldık ancak henüz resmi bir talep olmadı. Resmi bir talep olduğu takdirde onları da değerlendirmeye alırız.” dedi.

 “GÜLAY ARTUT GÖREVİNE DEVAM ETMEK İSTİYOR”

Kadın Kolları Başkanlığı’nda bir değişiklik olacak mı sorusunu da cevaplayan Başkan Sarıca “Kadın Kollarında şuan da Gülay Artut başkanlığını sürdürmekte ve görevine devam etmek istiyor. Ancak Genel Merkez, il ve İlçe Başkanlarımızın kararı ne yönde olur bilemiyorum. Benim gördüğüm mevcut isimle devam edileceği yönünde. Ancak dediğim gibi Genel Merkez’den şuana kadar herhangi bir karar çıkmadı. Çıkmaması halinde görevine devam edecek gibi görünüyor” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.