6-0 bizi aldatmaz!

Spor 28.09.2020 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

6-0 bizi aldatmaz!

ENDER ALKAN’DAN GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMA:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Ender Alkan, 2-1’lik Fethiyespor galibiyeti sonrasında gazetemize özel açıklamalarda bulunarak maçı değerlendirdi. Hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerinin altını çizen Alkan, “Transfer yasağımıza rağmen, kadromuzda yer alan tüm oyuncularımızın örnek bir özveri ortaya koyarak giydikleri formanın hakkını verdiklerine şahit olduk. Hafta boyunca çalıştıklarımızı uyguladığımızı görmek bizi mutlu etti. Bu zamana kadar süre almamış, kadroya girmeyen futbolcularımız ilk kez ilk 11’de oynamalarına rağmen aldıkları görevi en iyi şekilde yaptılar. Fethiyespor gibi yüksek bütçeli bir ekibe karşı oyun ve pozisyon üstünlüğünü elinde bulunduran taraf bizdik. Bunlar, iyi yolda olduğumuz gösteren önemli verilerdi” dedi. HER OYUNCUMUZ 18 DIŞINDA KALABİLİR İlk hafta oynanan Yomraspor maçında sakatlık yaşamamalarına rağmen, ağır zeminin faturasını hafta içinde gördüklerini belirten Alkan, “Berat, Metin ve Samet arka adalesindeki sertleşme nedeniyle sorun yaşadılar. Berat ve Metin bu yüzden kadroda değildiler. Samet’in durumu ise maçtan bir gün önce iyi olduğu için kendi kararımla ilk 11’de yer aldı. Hüseyin’in 18’de olmayışı ise 1 maçlık teknik bir karardı. Bugün 18 dışı, yarın ise yine ilk 11’de olabilir. Bu her oyuncumuz için geçerli bir durum” dedi. YARA SARMAK İSTEYECEKLERDİR Mazeret değil, çözüm üreten bir anlayış içinde olduklarını belirten başarılı çalıştırıcı, gelecek hafta oynanacak olan Ceyhanspor maçı için de iyi oyun ve iyi skor için sahaya çıkacaklarını kaydetti. Rakiplerinin Nazilli Belediyespor karşısında aldığı 6-0’lık yenilgi üzerine konuşan Alkan, “Bu durum bizim için avantaj değil, dezavantajdır. Çünkü bu yenilgiyi telafi etme adına tüm güçlerine ortaya koyarak yara sarmak isteyeceklerdir. Geçen sezon benzer bir durum takımımızın başına geldi. Nazilli’den alınan 7-2’lik yenilginin hemen ardından içeride Altındağ Belediyespor’u yenerek değerli bir 3 puan alınmıştı. Bu nedenle Ceyhanspor maçına ciddiyetle hazırlanıp, Darıca’ya en iyi skoru alarak dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
ENDER ALKAN’DAN GAZETEMİZE ÖZEL AÇIKLAMA:

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Ender Alkan, 2-1’lik Fethiyespor galibiyeti sonrasında gazetemize özel açıklamalarda bulunarak maçı değerlendirdi. Hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerinin altını çizen Alkan, “Transfer yasağımıza rağmen, kadromuzda yer alan tüm oyuncularımızın örnek bir özveri ortaya koyarak giydikleri formanın hakkını verdiklerine şahit olduk. Hafta boyunca çalıştıklarımızı uyguladığımızı görmek bizi mutlu etti. Bu zamana kadar süre almamış, kadroya girmeyen futbolcularımız ilk kez ilk 11’de oynamalarına rağmen aldıkları görevi en iyi şekilde yaptılar. Fethiyespor gibi yüksek bütçeli bir ekibe karşı oyun ve pozisyon üstünlüğünü elinde bulunduran taraf bizdik. Bunlar, iyi yolda olduğumuz gösteren önemli verilerdi” dedi.

HER OYUNCUMUZ 18 DIŞINDA KALABİLİR

İlk hafta oynanan Yomraspor maçında sakatlık yaşamamalarına rağmen, ağır zeminin faturasını hafta içinde gördüklerini belirten Alkan, “Berat, Metin ve Samet arka adalesindeki sertleşme nedeniyle sorun yaşadılar. Berat ve Metin bu yüzden kadroda değildiler. Samet’in durumu ise maçtan bir gün önce iyi olduğu için kendi kararımla ilk 11’de yer aldı. Hüseyin’in 18’de olmayışı ise 1 maçlık teknik bir karardı. Bugün 18 dışı, yarın ise yine ilk 11’de olabilir. Bu her oyuncumuz için geçerli bir durum” dedi.

YARA SARMAK İSTEYECEKLERDİR

Mazeret değil, çözüm üreten bir anlayış içinde olduklarını belirten başarılı çalıştırıcı, gelecek hafta oynanacak olan Ceyhanspor maçı için de iyi oyun ve iyi skor için sahaya çıkacaklarını kaydetti. Rakiplerinin Nazilli Belediyespor karşısında aldığı 6-0’lık yenilgi üzerine konuşan Alkan, “Bu durum bizim için avantaj değil, dezavantajdır. Çünkü bu yenilgiyi telafi etme adına tüm güçlerine ortaya koyarak yara sarmak isteyeceklerdir. Geçen sezon benzer bir durum takımımızın başına geldi. Nazilli’den alınan 7-2’lik yenilginin hemen ardından içeride Altındağ Belediyespor’u yenerek değerli bir 3 puan alınmıştı. Bu nedenle Ceyhanspor maçına ciddiyetle hazırlanıp, Darıca’ya en iyi skoru alarak dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.