Arabaları korumak için seferber oldular

Gebze 29.09.2020 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Arabaları korumak için seferber oldular

İstanbul’dan Gebze’ye doğru dolu yağışının geldiğini duyan Gebzeliler araçlarını korumak için seferber oldular. İstanbul’dan dolu görüntülerinin gelmesinin ardından dolu yağışının yönünü Gebze’ye çevirdiğini duyan vatandaşlar araçlarını korumak için birbirinden ilginç önlemler aldı. Yağış gerçekleşmeden önlem almaya çalışan vatandaşlar dolunun etkisini azaltabileceğini düşündükleri her şeyi araçlarının üzerine örttü. Vatandaşların karton ve battaniyelerden evlerinde kullandıkları halılara kadar araçlarının üstüne örtmesi, yağıştan dolayı boşalan sokaklarda ilginç görüntülere sebep oldu. Yaşanan dolu yağışı sosyal medyada ‘kaportacılar yaşadı’ esprilerine neden oldu.  

İstanbul’dan Gebze’ye doğru dolu yağışının geldiğini duyan Gebzeliler araçlarını korumak için seferber oldular.

İstanbul’dan dolu görüntülerinin gelmesinin ardından dolu yağışının yönünü Gebze’ye çevirdiğini duyan vatandaşlar araçlarını korumak için birbirinden ilginç önlemler aldı. Yağış gerçekleşmeden önlem almaya çalışan vatandaşlar dolunun etkisini azaltabileceğini düşündükleri her şeyi araçlarının üzerine örttü. Vatandaşların karton ve battaniyelerden evlerinde kullandıkları halılara kadar araçlarının üstüne örtmesi, yağıştan dolayı boşalan sokaklarda ilginç görüntülere sebep oldu. Yaşanan dolu yağışı sosyal medyada ‘kaportacılar yaşadı’ esprilerine neden oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.