19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BBP Dilovası’nda Atilla Bahçe dönemi

Siyaset 03.10.2020 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BBP Dilovası’nda Atilla Bahçe dönemi

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Dilovası İlçe Başkanlığı'na Atilla Bahçe'nin atandığını duyurdu. BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Dilovası İlçe Başkanlığı görevine Atilla Bahçe'nin getirildiğini açıkladı. Atilla Bahçe’ye yetki belgesini vererek görevinde başarılar dileyen Başkan Kaya: “BBP nin bayrağını Dilovası’nda dalgalandırmak Dilovası siyasetine ilkeli ve temiz siyasete örnek olmak, hakka ve halka hizmet etmek üzere Atilla Bahçe kardeşime görevi tevdi ederek, yetki belgesini takdim ettik Rabbim çileye talip olan Alperenleri muvaffak eylesin İnşallah” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Dilovası İlçe Başkanlığı'na Atilla Bahçe'nin atandığını duyurdu.

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Dilovası İlçe Başkanlığı görevine Atilla Bahçe'nin getirildiğini açıkladı. Atilla Bahçe’ye yetki belgesini vererek görevinde başarılar dileyen Başkan Kaya: “BBP nin bayrağını Dilovası’nda dalgalandırmak Dilovası siyasetine ilkeli ve temiz siyasete örnek olmak, hakka ve halka hizmet etmek üzere Atilla Bahçe kardeşime görevi tevdi ederek, yetki belgesini takdim ettik Rabbim çileye talip olan Alperenleri muvaffak eylesin İnşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.