19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Akım Metal’den laboratuvar açılışı

Gebze 03.10.2020 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akım Metal’den laboratuvar açılışı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Akım Metal Grubu’nun üstlendiği LED destekli dikey tarım laboratuvarının açılışı için Gebze Teknik Üniversitesi’ne gelecek. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 05.10.2020 tarihinde saat 12:00’de yapılacak olan Akım Metal’in üstlendiği LED destekli dikey tarım laboratuvarının açılışı için Gebze Teknik Üniversitesi’ne gelecek. Ayrıca açılışa Bakan Pakdemirli’nin yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan’da katılacak. Açılış Gebze Teknik Üniversitesi Moleküler & Biyoloji Genetik Bölümü’nde gerçekleşecek. Üniversite girişlerinde HES kodu sorgulaması olacağını belirten Akım Metal Grubu, katılım sağlayacak kişilerin HES kodunu alarak gelmelerini rica etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Akım Metal Grubu’nun üstlendiği LED destekli dikey tarım laboratuvarının açılışı için Gebze Teknik Üniversitesi’ne gelecek.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 05.10.2020 tarihinde saat 12:00’de yapılacak olan Akım Metal’in üstlendiği LED destekli dikey tarım laboratuvarının açılışı için Gebze Teknik Üniversitesi’ne gelecek. Ayrıca açılışa Bakan Pakdemirli’nin yanı sıra Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve GTÜ Rektörü Muhammed Hasan Aslan’da katılacak. Açılış Gebze Teknik Üniversitesi Moleküler & Biyoloji Genetik Bölümü’nde gerçekleşecek. Üniversite girişlerinde HES kodu sorgulaması olacağını belirten Akım Metal Grubu, katılım sağlayacak kişilerin HES kodunu alarak gelmelerini rica etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.