YRP’li kadınlardan 'okul harcı' tepkisi

Siyaset 03.10.2020 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’li kadınlardan 'okul harcı' tepkisi

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları uzaktan eğitim sürecinde üniversite öğrencilerinden okul harcı alınmaya devam edilmesini hazırladığı animasyon ile eleştirdi. YRP Çayırova İlçe Kadın Kolları koronavirüs süreci dolayısıyla salgınla mücadele kapsamında üniversitelerin güz döneminin uzaktan olacağının açıklamasının ardından hali hazırda öğrencilerden harç ücreti talep ediliyor oluşunu hazırladığı animasyon film ile eleştirdi. Hazırlanan animasyonda harç ücretinin talep edilmesini farklı bir önekle açıkladı. Örnekte pandemi dolayısıyla otelinde kalmayan müşterilerden ücret almayan bir işletmecinin çalışanları mağdur kalmasın diye maaşlarını ödemeye devam etmesinden yola çıkarak üniversitede eğitim görmeyen öğrencilerden üniversite eğitimi için harç istenmesi eleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Kadın Kolları uzaktan eğitim sürecinde üniversite öğrencilerinden okul harcı alınmaya devam edilmesini hazırladığı animasyon ile eleştirdi.

YRP Çayırova İlçe Kadın Kolları koronavirüs süreci dolayısıyla salgınla mücadele kapsamında üniversitelerin güz döneminin uzaktan olacağının açıklamasının ardından hali hazırda öğrencilerden harç ücreti talep ediliyor oluşunu hazırladığı animasyon film ile eleştirdi. Hazırlanan animasyonda harç ücretinin talep edilmesini farklı bir önekle açıkladı. Örnekte pandemi dolayısıyla otelinde kalmayan müşterilerden ücret almayan bir işletmecinin çalışanları mağdur kalmasın diye maaşlarını ödemeye devam etmesinden yola çıkarak üniversitede eğitim görmeyen öğrencilerden üniversite eğitimi için harç istenmesi eleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.