19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze, Başkan Kaya’yı ziyaret etti

Siyaset 03.10.2020 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze, Başkan Kaya’yı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve ekibi AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret etti. MHP Gebze İlçe Başkanı ve beraberinde ilçe yöneticileri, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Gebze hakkında sohbet ve istişare edilirken Azerbaycan’ın Karabağ mücadelesine destek amaçlı Başkan Kaya ve Başkan Kural tarafından Azerbaycan bayrağı açıldı. Ziyarette Kaya’ya ‘Bismillah’ yazılı bir tablo hediye eden Kural, “Gebze için fikir alışverişlerimiz devam edecek. Amacımız Gebze’yi daha ileriye taşımak.” dedi. Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,“Böyle anlamlı bir süreçte anlamlı hediyeleriyle nazik ziyaretleri için MHP Gebze İlçe Başkanı Sn. Serkan Kural ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve ekibi AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’yı ziyaret etti.

MHP Gebze İlçe Başkanı ve beraberinde ilçe yöneticileri, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Gebze hakkında sohbet ve istişare edilirken Azerbaycan’ın Karabağ mücadelesine destek amaçlı Başkan Kaya ve Başkan Kural tarafından Azerbaycan bayrağı açıldı. Ziyarette Kaya’ya ‘Bismillah’ yazılı bir tablo hediye eden Kural, “Gebze için fikir alışverişlerimiz devam edecek. Amacımız Gebze’yi daha ileriye taşımak.” dedi. Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,“Böyle anlamlı bir süreçte anlamlı hediyeleriyle nazik ziyaretleri için MHP Gebze İlçe Başkanı Sn. Serkan Kural ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.