Gebzeli şirket alacaklılarını çağırıyor!

Gebze 04.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli şirket alacaklılarını çağırıyor!

Gebze'de konkordato ilan eden şirketten alacağı olanlar için çağrı yapıldı. Gebze'de faaliyet gösteren USF İnşaat Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San. Ve Tic. A. Ş. ekonomik sıkıntılarından dolayı konkordato ilan etmiş ve Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından konkordato komiseri olarak Hafiz Coşkun atanmıştı. Bu kez ise yürütülen konkordato işlemleri kapsamında İnşaat Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon Şirketinden alacağı olanlara çağrı yapıldı.  

Gebze'de konkordato ilan eden şirketten alacağı olanlar için çağrı yapıldı.

Gebze'de faaliyet gösteren USF İnşaat Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon San. Ve Tic. A. Ş. ekonomik sıkıntılarından dolayı konkordato ilan etmiş ve Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından konkordato komiseri olarak Hafiz Coşkun atanmıştı. Bu kez ise yürütülen konkordato işlemleri kapsamında İnşaat Sosyal Hizmetler Yemek Temizlik ve Organizasyon Şirketinden alacağı olanlara çağrı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.