19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de şiddet konuşuldu

Siyaset 04.10.2020 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’de şiddet konuşuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları aylık rutin toplantısını Gebze’de gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda şiddet konusu ele alındı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Kadın Kolları pandemi sürecinde kısıtlı çalışma ortamına rağmen siyasal ve toplumsal sorumluklarını yerine getirmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları aylık rutin toplantılarından Ekim ayı toplantısını Gebze’de gerçekleştirdi. ‘2 Ekim Dünya Şiddete Hayır Günü’ne denk gelen toplantı sonunda ev sahibi Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ekibinin ‘Şiddet’ konulu sunumu katılımcılar tarafından beğeni ve takdir aldı. Genel Merkez Kadın Kurultayı sonrasında değerlendirme ve yeni dönem çalışma programının oluşturulması için İl Başkanlığında toplanan İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları toplantıda her ay düzenli olarak sıra ile gündemli toplantılarını İlçelerde yapma kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda ilk toplantısını Gebze’de İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya başkanlığında gerçekleştiren ilçe başkanları Gebze İlçe binasında bir araya geldi. Songül Kaya’nın toplantı açılış konuşması sonrasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlik programının oluşturulması gündemi üzerinde görüş alışverişinde bulunan İl ve İlçe başkanları COVİD 19 salgın sürecinde bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve yaşanan süreçle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Toplantı bitiminde ise ev sahibi konumunda olan Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ekibi misafir İl ve İlçe başkanlarına  ‘2 Ekim Dünya Şiddete Hayır Günü’ dolayısı hazırladıkları bir sunum gerçekleştirdiler. Sunum öncesi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan katılımcılara şiddetin alanları ve yöntemleri konusunda bilgi ve şiddetle ilgili ülkemizde yaşananlarla Kocaeli ve Gebze’deki istatistik verileri paylaştı. Ardından slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara genç Siyaset Bilimci Nurhan Nallı şiddetin tanımlanması, alanları ve yöntemleri ile ilgili bilgiler verirken kadın ve çocuğa karşı şiddeti, aile içi şiddeti, eğitim alanında şiddetle beraber erk şiddeti konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantının kapanış konuşmasını yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, gerçekleşen toplantının verimliliğine değinerek, yapılan sunumun farkındalığı konusunda Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ekibine yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları aylık rutin toplantısını Gebze’de gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda şiddet konusu ele alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Kadın Kolları pandemi sürecinde kısıtlı çalışma ortamına rağmen siyasal ve toplumsal sorumluklarını yerine getirmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları aylık rutin toplantılarından Ekim ayı toplantısını Gebze’de gerçekleştirdi. ‘2 Ekim Dünya Şiddete Hayır Günü’ne denk gelen toplantı sonunda ev sahibi Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ekibinin ‘Şiddet’ konulu sunumu katılımcılar tarafından beğeni ve takdir aldı. Genel Merkez Kadın Kurultayı sonrasında değerlendirme ve yeni dönem çalışma programının oluşturulması için İl Başkanlığında toplanan İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları toplantıda her ay düzenli olarak sıra ile gündemli toplantılarını İlçelerde yapma kararı almıştı.

Bu karar doğrultusunda ilk toplantısını Gebze’de İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya başkanlığında gerçekleştiren ilçe başkanları Gebze İlçe binasında bir araya geldi. Songül Kaya’nın toplantı açılış konuşması sonrasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlik programının oluşturulması gündemi üzerinde görüş alışverişinde bulunan İl ve İlçe başkanları COVİD 19 salgın sürecinde bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve yaşanan süreçle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Toplantı bitiminde ise ev sahibi konumunda olan Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ekibi misafir İl ve İlçe başkanlarına  ‘2 Ekim Dünya Şiddete Hayır Günü’ dolayısı hazırladıkları bir sunum gerçekleştirdiler. Sunum öncesi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan katılımcılara şiddetin alanları ve yöntemleri konusunda bilgi ve şiddetle ilgili ülkemizde yaşananlarla Kocaeli ve Gebze’deki istatistik verileri paylaştı.

Ardından slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara genç Siyaset Bilimci Nurhan Nallı şiddetin tanımlanması, alanları ve yöntemleri ile ilgili bilgiler verirken kadın ve çocuğa karşı şiddeti, aile içi şiddeti, eğitim alanında şiddetle beraber erk şiddeti konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantının kapanış konuşmasını yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, gerçekleşen toplantının verimliliğine değinerek, yapılan sunumun farkındalığı konusunda Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve ekibine yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.