Büyükgöz’ün Sarı Cami aşkı!

Gebze 05.10.2020 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz’ün Sarı Cami aşkı!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Beylikbağı’ndaki tarihi Sarı Cami’nin restorasyon çalışmalarını her hafta inceleyerek Sarı Cami’ye olan aşkını ilan etmiş oldu. Sarıcami Meydan Düzenleme projesinde çalışmalar tam gaz sürüyor. Yıkım ve moloz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı Sarıcami Meydan Düzenleme çalışmalarını yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, şantiye alanında incelemelerde bulundu. Beylikbağı’nın çehresini değiştirecek proje kapsamında devam eden çalışmaları Başkan Büyükgöz her hafta takip ediyor. Bu hafta inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükgöz, “Sarı Camii ve Meydan Projesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz. Kısmet olursa çalışmalar tamamlandığında Gebze'mize güzel bir eser kazandıracağız” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Beylikbağı’ndaki tarihi Sarı Cami’nin restorasyon çalışmalarını her hafta inceleyerek Sarı Cami’ye olan aşkını ilan etmiş oldu.

Sarıcami Meydan Düzenleme projesinde çalışmalar tam gaz sürüyor. Yıkım ve moloz kaldırma çalışmalarının tamamlandığı Sarıcami Meydan Düzenleme çalışmalarını yakından takip eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, şantiye alanında incelemelerde bulundu. Beylikbağı’nın çehresini değiştirecek proje kapsamında devam eden çalışmaları Başkan Büyükgöz her hafta takip ediyor. Bu hafta inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükgöz, “Sarı Camii ve Meydan Projesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz. Kısmet olursa çalışmalar tamamlandığında Gebze'mize güzel bir eser kazandıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.