Büyükgöz, “48 milyon liralık faizi sildirdik!”

Gebze 06.10.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, “48 milyon liralık faizi sildirdik!”

Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mecliste yaptığı açıklamada, “Maliye bakanlığımızla yaptığımız mahsuplaşmalar sonucunda 13 milyon lira nakdi ödeme yaparak 48 milyon liralık faizi sildirmiş olduk. Böylelikle de 130 milyon liraya yakın bir miktarda borç stokumuz azalmış oldu” dedi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumunda belediyenin var olan kamu borçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Borç yapılanmasıyla alakalı belediyemiz olumlu bir adım attı. Maliye bakanlığımızla yaptığımız mahsuplaşmalar sonucunda 13 milyon lira nakdi ödeme yaparak 48 milyon liralık faizi sildirmiş olduk. Böylelikle de 130 milyon liraya yakın bir miktarda borç stokumuz azalmış oldu. Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.    

Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mecliste yaptığı açıklamada, “Maliye bakanlığımızla yaptığımız mahsuplaşmalar sonucunda 13 milyon lira nakdi ödeme yaparak 48 milyon liralık faizi sildirmiş olduk. Böylelikle de 130 milyon liraya yakın bir miktarda borç stokumuz azalmış oldu” dedi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumunda belediyenin var olan kamu borçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Borç yapılanmasıyla alakalı belediyemiz olumlu bir adım attı. Maliye bakanlığımızla yaptığımız mahsuplaşmalar sonucunda 13 milyon lira nakdi ödeme yaparak 48 milyon liralık faizi sildirmiş olduk. Böylelikle de 130 milyon liraya yakın bir miktarda borç stokumuz azalmış oldu. Gebze’mize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.