Büyükgöz yangın soğutma çalışmalarını inceledi

Gebze 06.10.2020 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz yangın soğutma çalışmalarını inceledi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Gaziler Mesire Alanı’nda ormanlık alanda çıkan yangından etkilenen mahalle sakinlerini ziyaret etti. Gaziler Mahallesi Gaziler mesire alanında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyümüştü. Alevlerin yerleşim bölgesine ulaşma ihtimali üzerine de bölgeye 1 helikopter sevk edilmiş, karadan ve havadan yapılan müdahalenin ardından yangın yaklaşık 2 saatte söndürülmüştü. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Gebze Gaziler Mesire Alanı’nda ormanlık alanda çıkan yangından etkilenen mahalle sakinlerini ziyaret etti. Büyükgöz, “Gaziler Tabiat Parkı mesire alanında çıkan yangın, hamdolsun itfaiye ekiplerimizin müdahalesiyle can ve mal kaybı yaşanmadan kısa sürede kontrol altına alındı. Gaziler Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Gaziler Mesire Alanı’nda ormanlık alanda çıkan yangından etkilenen mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Gaziler Mahallesi Gaziler mesire alanında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyümüştü. Alevlerin yerleşim bölgesine ulaşma ihtimali üzerine de bölgeye 1 helikopter sevk edilmiş, karadan ve havadan yapılan müdahalenin ardından yangın yaklaşık 2 saatte söndürülmüştü. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Gebze Gaziler Mesire Alanı’nda ormanlık alanda çıkan yangından etkilenen mahalle sakinlerini ziyaret etti. Büyükgöz, “Gaziler Tabiat Parkı mesire alanında çıkan yangın, hamdolsun itfaiye ekiplerimizin müdahalesiyle can ve mal kaybı yaşanmadan kısa sürede kontrol altına alındı. Gaziler Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.