19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ermenistan’dan saldırı: 7 sivil hayatını kaybetti

Gündem 11.10.2020 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ermenistan’dan saldırı: 7 sivil hayatını kaybetti

Ermenistan’dan saldırı: 7 sivil hayatını kaybetti

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’ye düzenlediği füze saldırısında 7 sivilin hayatını kaybettiği ve 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ateşkesi ihlal eden Ermenistan güçlerinin sivil yerleşim yerlerini hedef aldığı ifade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Ermenistan güçlerinin, Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’ye düzenlediği füze saldırısında 7 kişinin hayatını kaybettiği ve aralarında çocukların da olduğu 33 kişinin yaralandığı bildirildi.
Ermenistan’dan saldırı: 7 sivil hayatını kaybetti

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’ye düzenlediği füze saldırısında 7 sivilin hayatını kaybettiği ve 33 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Ateşkesi ihlal eden Ermenistan güçlerinin sivil yerleşim yerlerini hedef aldığı ifade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Ermenistan güçlerinin, Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’ye düzenlediği füze saldırısında 7 kişinin hayatını kaybettiği ve aralarında çocukların da olduğu 33 kişinin yaralandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.