MHP Gebze’de mahalle atamaları tamamlanıyor

Siyaset 12.10.2020 - 20:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze’de mahalle atamaları tamamlanıyor

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Yavuz Selim Mahalle Başkanı olarak Mehmet Dede’yi atadı. MHP Gebze’de geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan ilçe kongresinin ardından mahalle başkanları ataması başladı. Daha önce Beylikbağı Bölgesi olarak tanımlanan Cumhuriyet, Ulus, Hürriyet ve Mimar Sinan Mahallelerine başkan atamaları gerçekleşmişti. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetimi Yavuz Selim Mahalle Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirilerek mahalle başkanı ataması gerçekleştirdi.  MAHALLELERE ÖNEM VERİYORUZ Gerçekleştirilen mahalle başkanı atama töreninde Yavuz Selim Mahalle Başkanı olarak Mehmet Dede atandı. Yeni başkan Dede’ye yetki belgesini takdim eden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak mahalle yapılanmalarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Mahalleden başlayan yapılanmalarla davamızı daha iyi anlatıyoruz. Mahallelere verdiğimiz önem doğrultusunda Yavuz Selim Mahalle Başkanı olarak atanan Mehmet Dede’yi atadık. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Birliğimiz Daim Olsun” dedi. GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’ın konuşmasının ardından ataması gerçekleşen Yavuz Selim Mahalle Başkanı Mehmet Dede konuşmasında, “Kutlu davamıza hizmet etmeye lâyık gördüğü için MHP Gebze İlçe Başkanım Serkan Kural beye teşekkür ederim. Bizlere tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için tüm çabamızı göstereceğiz. Bizleri bu göreve layık gören tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Yavuz Selim Mahalle Başkanı olarak Mehmet Dede’yi atadı.
MHP Gebze’de geçtiğimiz ay gerçekleşen olağan ilçe kongresinin ardından mahalle başkanları ataması başladı. Daha önce Beylikbağı Bölgesi olarak tanımlanan Cumhuriyet, Ulus, Hürriyet ve Mimar Sinan Mahallelerine başkan atamaları gerçekleşmişti. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetimi Yavuz Selim Mahalle Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirilerek mahalle başkanı ataması gerçekleştirdi. 
MAHALLELERE ÖNEM VERİYORUZ
Gerçekleştirilen mahalle başkanı atama töreninde Yavuz Selim Mahalle Başkanı olarak Mehmet Dede atandı. Yeni başkan Dede’ye yetki belgesini takdim eden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak mahalle yapılanmalarına ayrı bir önem gösteriyoruz. Mahalleden başlayan yapılanmalarla davamızı daha iyi anlatıyoruz. Mahallelere verdiğimiz önem doğrultusunda Yavuz Selim Mahalle Başkanı olarak atanan Mehmet Dede’yi atadık. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Birliğimiz Daim Olsun” dedi.
GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ
MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’ın konuşmasının ardından ataması gerçekleşen Yavuz Selim Mahalle Başkanı Mehmet Dede konuşmasında, “Kutlu davamıza hizmet etmeye lâyık gördüğü için MHP Gebze İlçe Başkanım Serkan Kural beye teşekkür ederim. Bizlere tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için tüm çabamızı göstereceğiz. Bizleri bu göreve layık gören tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.