Ayyıldız’dan Cumhurbaşkanına destek

Siyaset 27.10.2020 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Ayyıldız’dan Cumhurbaşkanına destek

Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Fransa’da İslam’a ve Müslümanlığa yönelik baskı ve hakaretlere sessiz kalmayarak Fransız ürünlerine boykot çağrısı yaptı. Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Fransa’da devlet eliyle yapılan Müslümanlığa ve İslam’ın temellerine hakaret boyutunda ki baskılara sessiz kalmadı. Ayyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fransız ürünlerine boykot çağrısına destek olurken şu ifadelere yer verdi; “Son zamanlarda ne yazıktır ki Fransa’da İslam’a saldırı, Peygamber Efendimize (S.A.V) hakaret bir devlet politikası oldu. Sıkıştıkları her konu da her olay da olayın maalesef ucunu İslamiyet’e bağlamaya çalışan zavallı Macron ve avareleri hadlerini bilmelidir. “BÜTÜN MİLLETİMİZİ BOYKOTA DAVET EDİYORUZ”  Geçmişi karanlık olan bir ülkenin her fırsatta başta İslamiyet’e, ülkemize ve onun Cumhurbaşkanına saldırması, hakaret etmesine tabi ki bizde sessiz kalamayız ve kalmamalıyız. Büyük Birlik partisi Çayırova ilçe Başkanlığı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Boykot çağrısını yineliyoruz ve bizde bütün milletimizi boykota davet ediyoruz. Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı olarak da ilerleyen günlerde boykot ile ilgili stant çalışmalarımızı mahalle mahalle başlatıp halkımızın bu konudaki hassasiyetini artırmaya çalışacağız.  

Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Fransa’da İslam’a ve Müslümanlığa yönelik baskı ve hakaretlere sessiz kalmayarak Fransız ürünlerine boykot çağrısı yaptı.

Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Necmettin Şah Ayyıldız, Fransa’da devlet eliyle yapılan Müslümanlığa ve İslam’ın temellerine hakaret boyutunda ki baskılara sessiz kalmadı. Ayyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fransız ürünlerine boykot çağrısına destek olurken şu ifadelere yer verdi; “Son zamanlarda ne yazıktır ki Fransa’da İslam’a saldırı, Peygamber Efendimize (S.A.V) hakaret bir devlet politikası oldu. Sıkıştıkları her konu da her olay da olayın maalesef ucunu İslamiyet’e bağlamaya çalışan zavallı Macron ve avareleri hadlerini bilmelidir.

“BÜTÜN MİLLETİMİZİ BOYKOTA DAVET EDİYORUZ”

 Geçmişi karanlık olan bir ülkenin her fırsatta başta İslamiyet’e, ülkemize ve onun Cumhurbaşkanına saldırması, hakaret etmesine tabi ki bizde sessiz kalamayız ve kalmamalıyız. Büyük Birlik partisi Çayırova ilçe Başkanlığı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Boykot çağrısını yineliyoruz ve bizde bütün milletimizi boykota davet ediyoruz. Çayırova Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığı olarak da ilerleyen günlerde boykot ile ilgili stant çalışmalarımızı mahalle mahalle başlatıp halkımızın bu konudaki hassasiyetini artırmaya çalışacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.