Ağrılılar KADEF ile Körfez’de toplandı

Kocaeli 14.11.2020 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Ağrılılar KADEF ile Körfez’de toplandı

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Yönetim Kurulu toplantısını KADEF Başkanı Ömer Yıldırım öncülüğünde Körfez Ağrılılar Derneğinde yapıldı. Toplantıya Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Aba, Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Ahmet Ertem, Dilovası Taşlıçaylılar Derneği Başkanı İsmail Yıldız, Dilovası Eleşkirtliler Derneği Başkan vekili Recep Laç, Darıca Ağrılılar Yukarıtoklu Derneği Başkanı Telat Aydemir, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız, Darıca Boztoprak Ağrılılar Derneği Bakanı Fettah Akagündüz katıldı. Toplantı Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Ahmet Ertem moderatörlüğünde yapılırken, toplantıda ihtiyaç sahibi 10 ile 13 yaşında sporla ilgilenen 30 çocuğa forma ve eşofman yardımı, 10 çocuğa burs imkanı bunun yanı sıra 5 bin ağaç dikileceği ve sokak hayvanlarına yönelik bir proje geliştirerek barınak yapılacağının kararı açıklandı. “KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN” Toplantıda konuşan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, “Kocaeli’nde yaşayan ve Türkiye’nin her yerinde bulunan Ağrılı hemşerilerimizin özlem duyduğu Federasyondan çok şey beklediğinin bilincindeyiz. Bu beklentinin ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğun altından başarıyla anlımızın akıyla çaba göstererek hizmet ediyoruz. Hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ekonomik özgürlüklerini kazanmamış toplumlar sosyal anlamda gelişim sağlayamazlar. Metropollerde yaşayan hemşerilerimiz sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda başarıyı yakalamışlardır. Hemşerilerimizin manevi destekleri bizler için önemlidir” dedi. DERNEK BAŞKANLARINDAN TAM DESTEK  Toplantıda Kocaeli’nde faaliyet gösteren tüm Ağrı Dernekleri KADEF’e tam destek vereceğini beyan etti. Toplantıya ev sahipliği yapan Körfez Ağrılılar Derneği başkanı Ahmet Ertem, “Bizler gücümüze güç katarak hemşerilerimize ve Kocaeli halkına hizmet etme yolunda gerek derneklerimizin bünyesinde gerek Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu bünyesinde el birliği ile güç birliği ile hizmet etme yolunda ilerleyeceğiz. Çok başarılı enerjisi yüksek bir federasyon başkanımız var başkanımızı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Yönetim Kurulu toplantısını KADEF Başkanı Ömer Yıldırım öncülüğünde Körfez Ağrılılar Derneğinde yapıldı. Toplantıya Dilovası Ağrılılar Derneği Başkanı Nihat Aba, Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Ahmet Ertem, Dilovası Taşlıçaylılar Derneği Başkanı İsmail Yıldız, Dilovası Eleşkirtliler Derneği Başkan vekili Recep Laç, Darıca Ağrılılar Yukarıtoklu Derneği Başkanı Telat Aydemir, Çayırova Ağrılılar Derneği Başkanı Vezir Yıldız, Darıca Boztoprak Ağrılılar Derneği Bakanı Fettah Akagündüz katıldı. Toplantı Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Ahmet Ertem moderatörlüğünde yapılırken, toplantıda ihtiyaç sahibi 10 ile 13 yaşında sporla ilgilenen 30 çocuğa forma ve eşofman yardımı, 10 çocuğa burs imkanı bunun yanı sıra 5 bin ağaç dikileceği ve sokak hayvanlarına yönelik bir proje geliştirerek barınak yapılacağının kararı açıklandı.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Toplantıda konuşan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, “Kocaeli’nde yaşayan ve Türkiye’nin her yerinde bulunan Ağrılı hemşerilerimizin özlem duyduğu Federasyondan çok şey beklediğinin bilincindeyiz. Bu beklentinin ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğun altından başarıyla anlımızın akıyla çaba göstererek hizmet ediyoruz. Hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ekonomik özgürlüklerini kazanmamış toplumlar sosyal anlamda gelişim sağlayamazlar. Metropollerde yaşayan hemşerilerimiz sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda başarıyı yakalamışlardır. Hemşerilerimizin manevi destekleri bizler için önemlidir” dedi.

DERNEK BAŞKANLARINDAN TAM DESTEK 

Toplantıda Kocaeli’nde faaliyet gösteren tüm Ağrı Dernekleri KADEF’e tam destek vereceğini beyan etti. Toplantıya ev sahipliği yapan Körfez Ağrılılar Derneği başkanı Ahmet Ertem, “Bizler gücümüze güç katarak hemşerilerimize ve Kocaeli halkına hizmet etme yolunda gerek derneklerimizin bünyesinde gerek Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu bünyesinde el birliği ile güç birliği ile hizmet etme yolunda ilerleyeceğiz. Çok başarılı enerjisi yüksek bir federasyon başkanımız var başkanımızı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.