“Terör sevici üzerinden yargıda reform çıkmaz”

Siyaset 20.11.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Terör sevici üzerinden yargıda reform çıkmaz”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’a, “Bir terör sevici üzerinden yargıda reform çıkmaz” sözleriyle tepki gösterdi.  AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın konuk olduğu programda kullandığı, “Osman Kavala'nın hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmeli. Demirtaş'ın da tahliyesi olabilir” sözlerine sert tepki gösterdi. Yılmaz, “Bir terör sevici üzerinden yargıda reform çıkmaz” dedi. SÖZDE DEMOKRASİ KAHRAMANI Sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Yılmaz, “Yargıda reformu Demirtaş ve Kavala üzerinden yürütmek yanlıştır. Bu iki isim şimdi salınırsa, asıl o zaman yargıya müdahale algısı pekişecektir. Kimse teröristten, kumpasçıdan bir sözde demokrasi kahramanı çıkarmaya çalışmasın. Milletimizin vicdanı bunu kabul etmez. Dünyanın her yerinde terörü öven, terör eylemine çağıran, teröriste cesaret veren sözler suçtur. İfade hürriyeti olarak değerlendirilmez. MORAL VE MOTİVASYONA İHTİYAÇ VAR PKK terör örgütü lideri Apo’yu başkanı olarak gördüğünü ve onun heykelini Ankara’ya dikmeyi hedeflediğini söyleyecek kadar PKK’lı olan, maşeri vicdanda mahkum olmuş bir terörsevici üzerinden yargıda reform çıkmaz. Çıksa çıksa sırtını terör örgütlerine dayayan bombacı hamilerine moral motivasyon çıkar. Halbuki böylesine zor bir süreçte milletimizin moral ve motivasyona ihtiyacı var” ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’a, “Bir terör sevici üzerinden yargıda reform çıkmaz” sözleriyle tepki gösterdi. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın konuk olduğu programda kullandığı, “Osman Kavala'nın hala tutuklu kalmasına hayret ediyorum, tahliye edilmeli. Demirtaş'ın da tahliyesi olabilir” sözlerine sert tepki gösterdi. Yılmaz, “Bir terör sevici üzerinden yargıda reform çıkmaz” dedi.


SÖZDE DEMOKRASİ KAHRAMANI
Sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Yılmaz, “Yargıda reformu Demirtaş ve Kavala üzerinden yürütmek yanlıştır. Bu iki isim şimdi salınırsa, asıl o zaman yargıya müdahale algısı pekişecektir. Kimse teröristten, kumpasçıdan bir sözde demokrasi kahramanı çıkarmaya çalışmasın. Milletimizin vicdanı bunu kabul etmez. Dünyanın her yerinde terörü öven, terör eylemine çağıran, teröriste cesaret veren sözler suçtur. İfade hürriyeti olarak değerlendirilmez.


MORAL VE MOTİVASYONA İHTİYAÇ VAR
PKK terör örgütü lideri Apo’yu başkanı olarak gördüğünü ve onun heykelini Ankara’ya dikmeyi hedeflediğini söyleyecek kadar PKK’lı olan, maşeri vicdanda mahkum olmuş bir terörsevici üzerinden yargıda reform çıkmaz. Çıksa çıksa sırtını terör örgütlerine dayayan bombacı hamilerine moral motivasyon çıkar. Halbuki böylesine zor bir süreçte milletimizin moral ve motivasyona ihtiyacı var” ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.