“2021’in ikinci yarısında seçim var!”

Siyaset 26.11.2020 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“2021’in ikinci yarısında seçim var!”

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, gazetemize yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunarak, 2021’in ikinci yarısında Türkiye’de erken seçim olacağını vurgulayarak, DEVA Partisi’nin seçimlere en hazır parti olduğunu söyledi. Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Cumartesi günü gerçekleşecek olan il kongresi öncesinde Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette; DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, il ve ilçe yöneticileri ile Kocaeli Kadın Politikaları Başkanı Gamze Durmaz da yer aldı. KOÇ: GEBZE’Yİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ DEVA Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Adem Koç, gazetemize yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunarak, teşkilat yapısı ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. 41 kişilik il yönetim kurulu listesinde gerek ekonomik, gerek mesleki, gerekse yaş anlamında farklı mozaiklerden oluşan bir liste yaptıklarını belirten Koç, "Samimi, geleceğe umutla bakan, heyecanlı ve dinamik bir kadroya sahibiz. Gebze başta olmak üzere, 12 ilçemizin başkanlarını belirledik. Yola çıkarken Gebze’den başlamıştık, bugün yine Gebze’yiz. Çünkü Gebze’yi çok önemsiyoruz” dedi. KOÇ: TÜM KONGRELERİNİ YAPAN İLK İL KOCAELİ Erken seçime hazır olduklarını altını çizen Başkan Koç, “Türkiye, 2021’in ikinci yarısında erken seçimi yaşayacak. DEVA Partisi olarak olası erken seçime girebilmemiz için, ülke genelinde 41 ilde, Kocaeli’de ise en az 4 ilçede kongre yapmamız gerekiyordu. Ancak biz Kocaeli’deki tüm ilçelerimizde kongre yaparak, işimizi yarım bırakmadık. Yeni ve heyecanlı aktörlerle sahada dinamik bir şekilde çalışmaya başlayarak, iyi bir stratejiyle tecrübelerimizi yansıtıp az zamanda çok iş başardık. Tüm ilçe kongrelerini tamamlayarak il kongresini yapmaya hazır olan ilk yer Kocaeli İl Başkanlığı’mız oldu. Önümüzdeki günlerde yaşanacak olası seçimlere, en hazır, en güçlü ve en dinamik şekilde girecek olan parti DEVA Partisi’dir” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, İl Başkanı Koç beraberindeki heyete teşekkür etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, gazetemize yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunarak, 2021’in ikinci yarısında Türkiye’de erken seçim olacağını vurgulayarak, DEVA Partisi’nin seçimlere en hazır parti olduğunu söyledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Cumartesi günü gerçekleşecek olan il kongresi öncesinde Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette; DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, il ve ilçe yöneticileri ile Kocaeli Kadın Politikaları Başkanı Gamze Durmaz da yer aldı.

KOÇ: GEBZE’Yİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

DEVA Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Adem Koç, gazetemize yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunarak, teşkilat yapısı ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. 41 kişilik il yönetim kurulu listesinde gerek ekonomik, gerek mesleki, gerekse yaş anlamında farklı mozaiklerden oluşan bir liste yaptıklarını belirten Koç, "Samimi, geleceğe umutla bakan, heyecanlı ve dinamik bir kadroya sahibiz. Gebze başta olmak üzere, 12 ilçemizin başkanlarını belirledik. Yola çıkarken Gebze’den başlamıştık, bugün yine Gebze’yiz. Çünkü Gebze’yi çok önemsiyoruz” dedi.

KOÇ: TÜM KONGRELERİNİ YAPAN İLK İL KOCAELİ

Erken seçime hazır olduklarını altını çizen Başkan Koç, “Türkiye, 2021’in ikinci yarısında erken seçimi yaşayacak. DEVA Partisi olarak olası erken seçime girebilmemiz için, ülke genelinde 41 ilde, Kocaeli’de ise en az 4 ilçede kongre yapmamız gerekiyordu. Ancak biz Kocaeli’deki tüm ilçelerimizde kongre yaparak, işimizi yarım bırakmadık. Yeni ve heyecanlı aktörlerle sahada dinamik bir şekilde çalışmaya başlayarak, iyi bir stratejiyle tecrübelerimizi yansıtıp az zamanda çok iş başardık. Tüm ilçe kongrelerini tamamlayarak il kongresini yapmaya hazır olan ilk yer Kocaeli İl Başkanlığı’mız oldu. Önümüzdeki günlerde yaşanacak olası seçimlere, en hazır, en güçlü ve en dinamik şekilde girecek olan parti DEVA Partisi’dir” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, İl Başkanı Koç beraberindeki heyete teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.