“Ziyaretlere ara verilim”

Darıca 07.12.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Ziyaretlere ara verilim”

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Özellikle ev içinde kalabalık şekilde toplanılmaması, taziye, kutlama, hasta ziyaretlerine ara verilmelidir” dedi. Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, artan koronavirüs vakaları dolayısıyla Darıcalıları uyardı. Ev ziyaretlerine ara verilmesi gerektiğini dile getiren Sarıtoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde görülen korona virüs vakaları son zamanlarda üzücü ve tedirgin boyutlara ulaşmıştır. Bu süreçte maalesef ilçemizin her noktası riskli bölgeler arasında yer almaktadır. Önce kendimiz ve sonra sevdiklerimizin için ilk tedbir olarak evde kalmamız büyük önem arz etmektedir. Sağlık ekiplerimiz gece gündüz fedakarca mücadele etmektedir. Ancak, sağlık camiamızın tek başına bu mücadelede başarılı olması mümkün değildir. VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYAÇ DUYUYORUZ Tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstererek kendini en üst düzeyde korumaya alması kaçınılmaz bir gerçektir. Bu mücadelede vatandaşlarımızın desteğine ihtiyaç duymaktayız. Bu sebeple; vatandaşlarımızın ziyaretler konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle ev içinde kalabalık şekilde toplanılmaması, taziye, kutlama, hasta ziyaretlerine ara verilmelidir. Hep birlikte mücadele ederek içinde bulunduğumuz süreci inşallah atlatacağız. Sağlık için mümkün olduğunca evde kalıp kendimizi izole edelim.

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Özellikle ev içinde kalabalık şekilde toplanılmaması, taziye, kutlama, hasta ziyaretlerine ara verilmelidir” dedi.

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, artan koronavirüs vakaları dolayısıyla Darıcalıları uyardı. Ev ziyaretlerine ara verilmesi gerektiğini dile getiren Sarıtoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde görülen korona virüs vakaları son zamanlarda üzücü ve tedirgin boyutlara ulaşmıştır. Bu süreçte maalesef ilçemizin her noktası riskli bölgeler arasında yer almaktadır. Önce kendimiz ve sonra sevdiklerimizin için ilk tedbir olarak evde kalmamız büyük önem arz etmektedir. Sağlık ekiplerimiz gece gündüz fedakarca mücadele etmektedir. Ancak, sağlık camiamızın tek başına bu mücadelede başarılı olması mümkün değildir.

VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNE İHTİYAÇ DUYUYORUZ

Tüm vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstererek kendini en üst düzeyde korumaya alması kaçınılmaz bir gerçektir. Bu mücadelede vatandaşlarımızın desteğine ihtiyaç duymaktayız. Bu sebeple; vatandaşlarımızın ziyaretler konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle ev içinde kalabalık şekilde toplanılmaması, taziye, kutlama, hasta ziyaretlerine ara verilmelidir. Hep birlikte mücadele ederek içinde bulunduğumuz süreci inşallah atlatacağız. Sağlık için mümkün olduğunca evde kalıp kendimizi izole edelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.