“Personelden vatandaşa kan desteği!”

Gebze 08.12.2020 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Personelden vatandaşa kan desteği!”

Gebze Belediyesi ekipleri, Gebze’de bulunan özel bir hastanede tedavi gören ve kan ihtiyacı bulunan Gebzeli bir vatandaş için taze kan arayan hasta yakınına destek verdi. Gebze Belediyesi ekipleri, taze kan ihtiyacı olan bir vatandaşa destek oldu. Gebze Belediyesi’ne sosyal medya hesabı üzerinden “Gebze Medicalpark Hastanesinde bulunan hastamız Gülbahar Bayram için A rh (-) negatif kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin 0546 538 73 31 numaralı telefondan ulaşmalarını rica ediyoruz” diyerek ulaşan ve destek isteyen bir vatandaşa ekipler kayıtsız kalmadı. Gebzeli vatandaşa sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Ekipler, belediye personeline gerekli bilginin verildiğini söyleyerek, “Size yardımcı olabilmek adına aynı kan grubuna sahip bütün belediye personelimize bilgi iletilmiştir. Aranan kanın bulunması ve hastamızın acilen şifa bulabilmesi için dua ediyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizle” ifadelerini kullandı.  

Gebze Belediyesi ekipleri, Gebze’de bulunan özel bir hastanede tedavi gören ve kan ihtiyacı bulunan Gebzeli bir vatandaş için taze kan arayan hasta yakınına destek verdi.

Gebze Belediyesi ekipleri, taze kan ihtiyacı olan bir vatandaşa destek oldu. Gebze Belediyesi’ne sosyal medya hesabı üzerinden “Gebze Medicalpark Hastanesinde bulunan hastamız Gülbahar Bayram için A rh (-) negatif kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin 0546 538 73 31 numaralı telefondan ulaşmalarını rica ediyoruz” diyerek ulaşan ve destek isteyen bir vatandaşa ekipler kayıtsız kalmadı. Gebzeli vatandaşa sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Ekipler, belediye personeline gerekli bilginin verildiğini söyleyerek, “Size yardımcı olabilmek adına aynı kan grubuna sahip bütün belediye personelimize bilgi iletilmiştir. Aranan kanın bulunması ve hastamızın acilen şifa bulabilmesi için dua ediyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizle” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.