Gebze Belediye Başkanı’ndan şok koronavirüs açıklaması..!

Gebze 11.12.2020 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze Belediye Başkanı’ndan şok koronavirüs açıklaması..!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kasım ayında Gebze’de vaka sayısı 600’ü geçti” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gündeme dair açıklamalarda bulunmak üzere Gebze Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’nde bugün bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye başkan yardımcıları, AK Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze’de bugüne kadar fen işleri çalışmalarını aksatmadan bugüne kadar devam ettirdik. 18 yeni park yapım inşaatı devam ediyor. Kasım ayında Gebze’de vaka sayısı 600’ü geçti. Umarız ki sokağa çıkma yasaklarıyla vaka sayıları düşer. Gebze’de 2020 yılında TÜİK nüfusu olarak 400 bini aşacak. Gebze’de 51 dünya ülkesinden insan yaşıyor. Onlarla birlikte bizim yaşayan nüfusumuz 460 bin civarında.  Ayni ve nakdi yardımlar devam ediyor. Kent meydanındaki gönül çarşısında hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunuyoruz.  Meslek lisesi yıkılmayacak Meslek lisesi yıkılacak gibi asparagas haberler yayılıyor. Gebze’de meslek lisesi bir hatıradır. Bu okulun buradan kalkması geçmişte tartışılmış olabilir. Ancak o lisenin oradan kaldırılması şehir hatırasını yok eder. İlçe milli eğitim müdürlü hasarlı olan laboratuvarı yıkıyor ve yenisini yapıyor.  İlyasbey meydanı inşa edilecek İlyasbey Camisi’nin orada bulunan sağlık ocağı ve verem savaş merkezinin olduğu binaların tamamı kalkacak. Oranın üstü meydan olacak altında da 487 araçlık bir kapalı otopark inşa edilcek. Eski devlet hastanesinin olduğu yere de ilçe sağlık müdürlüğü ve birimleri inşa edilecek. Ayrıntılar geliyor...

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kasım ayında Gebze’de vaka sayısı 600’ü geçti” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gündeme dair açıklamalarda bulunmak üzere Gebze Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi’nde bugün bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısına; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye başkan yardımcıları, AK Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze’de bugüne kadar fen işleri çalışmalarını aksatmadan bugüne kadar devam ettirdik. 18 yeni park yapım inşaatı devam ediyor. Kasım ayında Gebze’de vaka sayısı 600’ü geçti. Umarız ki sokağa çıkma yasaklarıyla vaka sayıları düşer. Gebze’de 2020 yılında TÜİK nüfusu olarak 400 bini aşacak. Gebze’de 51 dünya ülkesinden insan yaşıyor. Onlarla birlikte bizim yaşayan nüfusumuz 460 bin civarında.  Ayni ve nakdi yardımlar devam ediyor. Kent meydanındaki gönül çarşısında hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunuyoruz. 

Meslek lisesi yıkılmayacak

Meslek lisesi yıkılacak gibi asparagas haberler yayılıyor. Gebze’de meslek lisesi bir hatıradır. Bu okulun buradan kalkması geçmişte tartışılmış olabilir. Ancak o lisenin oradan kaldırılması şehir hatırasını yok eder. İlçe milli eğitim müdürlü hasarlı olan laboratuvarı yıkıyor ve yenisini yapıyor. 

İlyasbey meydanı inşa edilecek

İlyasbey Camisi’nin orada bulunan sağlık ocağı ve verem savaş merkezinin olduğu binaların tamamı kalkacak. Oranın üstü meydan olacak altında da 487 araçlık bir kapalı otopark inşa edilcek. Eski devlet hastanesinin olduğu yere de ilçe sağlık müdürlüğü ve birimleri inşa edilecek.

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.