Çayırovalı öğretmenlere “Sağlıklı Beslenme” eğitimi!

Çayırova 19.12.2020 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Çayırovalı öğretmenlere “Sağlıklı Beslenme” eğitimi!

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Gelişim ve Aile Eğitimi Online etkinlikleri kapsamında “Pandemi Günlerinde Sağlıklı Beslenme” eğitimi verdi. Dr. Öğretim Üyesi Sibel Bölek, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki Gelişim ve Aile Eğitimi Online etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Pandemi Günlerinde Sağlıklı Beslenme” eğitimini online olarak Çayırovalı öğretmenlere verdi. “Gıda atıklarının değerlendirilmesi, sağlıklı gıdalar, sağlıksız gıdaların kanser oluşumuna etkisi” konuları üzerine araştırmalar yaparak makaleler yayınlayarak kitaplar yazan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Sibel Bölek’in eğitimi öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bir konuşma yaparak öğretmenlerle buluştu.  Müdür Tunç’un konuşmasının ardından Dr. Öğretim Üyesi Sibel Bölek, Pandemi döneminde sağlıklı beslenme, probiyotik gıdaların vücudumuza yararları, sağlıklı gıdalar, gluten alerjisi, trans yağlar, sebze meyve tüketimi” konuları hakkında Çayırovalı öğretmenlere bilgiler verdi. Ayrıca Covid-19 hakkında bilinçli olmak adına yapılması gerekenleri de vurguladı. Online eğitimin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Bölek’e ve verdiği faydalı bilgilerden dolayı eğitimin planlamasında emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Gelişim ve Aile Eğitimi Online etkinlikleri kapsamında “Pandemi Günlerinde Sağlıklı Beslenme” eğitimi verdi.

Dr. Öğretim Üyesi Sibel Bölek, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki Gelişim ve Aile Eğitimi Online etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Pandemi Günlerinde Sağlıklı Beslenme” eğitimini online olarak Çayırovalı öğretmenlere verdi. “Gıda atıklarının değerlendirilmesi, sağlıklı gıdalar, sağlıksız gıdaların kanser oluşumuna etkisi” konuları üzerine araştırmalar yaparak makaleler yayınlayarak kitaplar yazan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Sibel Bölek’in eğitimi öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç bir konuşma yaparak öğretmenlerle buluştu.  Müdür Tunç’un konuşmasının ardından Dr. Öğretim Üyesi Sibel Bölek, Pandemi döneminde sağlıklı beslenme, probiyotik gıdaların vücudumuza yararları, sağlıklı gıdalar, gluten alerjisi, trans yağlar, sebze meyve tüketimi” konuları hakkında Çayırovalı öğretmenlere bilgiler verdi. Ayrıca Covid-19 hakkında bilinçli olmak adına yapılması gerekenleri de vurguladı. Online eğitimin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Bölek’e ve verdiği faydalı bilgilerden dolayı eğitimin planlamasında emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.