“Sapanca Gölü ve Namazgah Barajı geçici çözümdür”

Siyaset 20.12.2020 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Sapanca Gölü ve Namazgah Barajı geçici çözümdür”

“Sapanca Gölü ve Namazgah Barajı geçici çözümdür”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, beklenen su sıkıntısının küçümsenmemesi gereken bir konu olduğunu söyleyerek, “Su sıkıntımızı gidermek için bulunan Sapanca Gölü ve Kandıra Namazgah Barajından faydalanılması geçici bir çözümdür” dedi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli’ni büyük bir su sıkıntısı beklediğini dile getirdi. Yazılı bir açıklama yaparak derhal su sorununa İSU’nun çözüm bulması gerektiğini söyleyen Başkan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Geçen ay yapmış olduğumuz basın açıklamasında Yuvacık Barajı’nda su seviyesinin yüzde 24’e kadar düştüğünü açıklamıştık. Yuvacık Barajı doluluk oranı 18.12.2020 itibariyle yüzde 16’ya düştü. Meteoroloji yetkilileri önümüzdeki kış aylarının mevsim normallerine göre daha sıcak olacağını belirtmekteler. YAŞAMIMIZI ETKİLEYECEK SORUNLARA NEDEN OLACAK Bizleri bekleyen su sıkıntısı küçümsenmemesi gereken bir konudur. İlerleyen zamanlarda tarım ve sanayi de dahil olmak üzere birçok sektörde yaşamımızı etkileyecek sorunlara neden olacak bir konudur. Su sıkıntımızı gidermek için bulunan Sapanca Gölü ve Kandıra Namazgah Barajından faydalanılması geçici bir çözümdür. Mevsim şartları ve yağışların gerçekleşmemesi durumları, sanayi ve nüfus bakımından önemli bir şehir olmamız sebebiyle İSU’nun daha kalıcı yöntemler bulması ve en kısa zamanda halkı bilgilendirerek uygulamaya koyması gerekmektedir.”
“Sapanca Gölü ve Namazgah Barajı geçici çözümdür”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, beklenen su sıkıntısının küçümsenmemesi gereken bir konu olduğunu söyleyerek, “Su sıkıntımızı gidermek için bulunan Sapanca Gölü ve Kandıra Namazgah Barajından faydalanılması geçici bir çözümdür” dedi.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli’ni büyük bir su sıkıntısı beklediğini dile getirdi. Yazılı bir açıklama yaparak derhal su sorununa İSU’nun çözüm bulması gerektiğini söyleyen Başkan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Geçen ay yapmış olduğumuz basın açıklamasında Yuvacık Barajı’nda su seviyesinin yüzde 24’e kadar düştüğünü açıklamıştık. Yuvacık Barajı doluluk oranı 18.12.2020 itibariyle yüzde 16’ya düştü. Meteoroloji yetkilileri önümüzdeki kış aylarının mevsim normallerine göre daha sıcak olacağını belirtmekteler.

YAŞAMIMIZI ETKİLEYECEK SORUNLARA NEDEN OLACAK

Bizleri bekleyen su sıkıntısı küçümsenmemesi gereken bir konudur. İlerleyen zamanlarda tarım ve sanayi de dahil olmak üzere birçok sektörde yaşamımızı etkileyecek sorunlara neden olacak bir konudur. Su sıkıntımızı gidermek için bulunan Sapanca Gölü ve Kandıra Namazgah Barajından faydalanılması geçici bir çözümdür. Mevsim şartları ve yağışların gerçekleşmemesi durumları, sanayi ve nüfus bakımından önemli bir şehir olmamız sebebiyle İSU’nun daha kalıcı yöntemler bulması ve en kısa zamanda halkı bilgilendirerek uygulamaya koyması gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.