KÜTÜPHANELER

Soba, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’a başsağlığı diledi!

Siyaset 21.12.2020 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Soba, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’a başsağlığı diledi!

AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'de yaşayan yeğeni Ahmet Erdoğan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından bir başsağlığı mesajı yayınladı. AK Parti Gebze Meclis Üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'de yaşayan yeğeni Ahmet Erdoğan’ın koronavirüs nedeniyle vefat etmesinin ardından bir taziye mesajı yayınladı. Deneyimli siyasetçi Hasan Soba yayınladığı mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kocaeli'de yaşayan yeğeni Ahmet Erdoğan için başsağlığı dileyerek, “Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza Şafi isminin hürmetine şifa versin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Meclis Üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'de yaşayan yeğeni Ahmet Erdoğan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından bir başsağlığı mesajı yayınladı.

AK Parti Gebze Meclis Üyesi Hasan Soba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'de yaşayan yeğeni Ahmet Erdoğan’ın koronavirüs nedeniyle vefat etmesinin ardından bir taziye mesajı yayınladı. Deneyimli siyasetçi Hasan Soba yayınladığı mesajda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kocaeli'de yaşayan yeğeni Ahmet Erdoğan için başsağlığı dileyerek, “Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza Şafi isminin hürmetine şifa versin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.