19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Esnafın ıstırabı hiçbir yetkilinin umurunda değil”

Siyaset 22.12.2020 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Esnafın ıstırabı hiçbir yetkilinin umurunda değil”

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, kısa süreli yapılandırmanın Gebze Vergi Dairesi’nde uzun kuyruklar oluşturduğunu dile getirerek mesai saatinin daha erken bir saate çekilmesini gerektiğini söyledi. CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, Gebze Vergi Dairesi önündeki çileyi gözler önüne serdi. CHP’li Koç, vatandaşların değiştirilen mesai saatlerinden haberdar olmaması ve yılın son ayı nedeniyle kısa süreli yapılanmadan faydalanan esnafın vergi dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu dile getirdi. Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Burası Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası esnafının bağlı olduğu Gebze Vergi Dairesi; bu sabah 08.30-10.00 arasında borç yapılandırması için soğuk kış gününde, Covid-19 salgınını hiçe sayılarak oluşturduğu kuyruk. Sebebi; yasal olarak vergi dairesinin 10’da açılması ve vatandaşın haberdar olmayışı. Aralık ayı sonu itibariyle yapılandırılmanın sona ermesi ile esnaf çaresiz. Madem kısa süreli yapılandırma var. Vergi dairesinin mesai saatleri, diğer resmî kurumlardan neden ayrı tutulmuyor? Sabah 8.30’da mesaiye neden başlanmıyor? Ne esnafın ıstırabı, ne Covid-19 salgını hiç bir yetkilinin umurunda değil.”

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, kısa süreli yapılandırmanın Gebze Vergi Dairesi’nde uzun kuyruklar oluşturduğunu dile getirerek mesai saatinin daha erken bir saate çekilmesini gerektiğini söyledi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, Gebze Vergi Dairesi önündeki çileyi gözler önüne serdi. CHP’li Koç, vatandaşların değiştirilen mesai saatlerinden haberdar olmaması ve yılın son ayı nedeniyle kısa süreli yapılanmadan faydalanan esnafın vergi dairesi önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu dile getirdi. Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Burası Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası esnafının bağlı olduğu Gebze Vergi Dairesi; bu sabah 08.30-10.00 arasında borç yapılandırması için soğuk kış gününde, Covid-19 salgınını hiçe sayılarak oluşturduğu kuyruk. Sebebi; yasal olarak vergi dairesinin 10’da açılması ve vatandaşın haberdar olmayışı. Aralık ayı sonu itibariyle yapılandırılmanın sona ermesi ile esnaf çaresiz. Madem kısa süreli yapılandırma var. Vergi dairesinin mesai saatleri, diğer resmî kurumlardan neden ayrı tutulmuyor? Sabah 8.30’da mesaiye neden başlanmıyor? Ne esnafın ıstırabı, ne Covid-19 salgını hiç bir yetkilinin umurunda değil.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.