KÜTÜPHANELER

“Siz artık kaybettiniz”

Siyaset 23.12.2020 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Siz artık kaybettiniz”

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze’nin parti toplantılarının belediye salonunda yapılmasına tepki göstererek, “Siz kaybettiniz ve sürdürmeye çalıştığınız düzende kaybetti. Kaybetmekle kalmadınız, savunduğunuz tüm değerleri de yıprattınız” dedi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze’ye ve İlçe Başkanı Recep Kaya’ya yüklenerek, parti toplantılarının Gebze Belediyesi Nikah Salonuna yapılmasına tepki gösterdi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Değerli Gebzeliler; Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı Kent Meydanındaki Gebze Belediyesi Nikah Salonuna taşındı da bizim mi haberimiz yok? Sayın Zinnur Başkan, Sayın Recep Başkan, mitinglerinize, parti kongrelerinize belediyelerin araçlarıyla partililerinizi taşımak, belediyeye ait taşınmazları yandaş vakıflarınıza peşkeş çekmek (İzmit Pembe Köşk Geçen Hafta KBB tarafından Ensar Vakfına Tahsis Edildi) yetmedi de, pandemi tedbirlerini bahane ederek ilçe teşkilat binalarınızı da belediye nikah salonlarına mı taşıdınız? Kamuya ait taşınmazlarda partinizin ilçe yönetim kurulu toplantılarını, tanıtımlarını yapmak ne demek? İlçe yönetim toplantısını belediye nikah salonunda yaparken, herhangi bir bedel, yanan lamba için, ısınma için bir bedel ödediniz mi?” ifadesini kullandı. “18 YILIN SONUNA GELDİNİZ” Uluköylü açıklamasının devamında  “TBMM lojmanlarını, makam arabalarını satarak yola koyulduğunuz 18 yıllık iktidarınızın finalinde Kamu kaynaklarını kendi lehinize kullanmak sizi hiç mi rahatsız etmiyor? “O yıllardaki fotoğraflarınıza bir bakın, gazete manşetlerine bir bakın, ‘nereden nereye geldiniz. Oysaki sizin siyasi geleneğiniz Hz.Ömer’in hususi hayatında kullanmadığı devletin mumunun alevlerinden ilham alıyordu, ne oldu?  İlham kaynağınızı mı unuttunuz? Ben söyleyeyim;  Sizi, ilham kaynağınız olan o mumun alevleri yaktı. Hangi algıyı yönetmeye çalışıyorsunuz yine? Devlet eşittir AKP algısını mı derinleştirmeye çalışıyorsunuz? Ne yaparsanız boş. Kabul edin artık, Siz kendinize yenildiniz. Siz kaybettiniz ve sürdürmeye çalıştığınız düzende kaybetti. Yapmadığınız ne kaldı bilmiyorum. Siz kaybettiniz. Kaybetmekle kalmadınız. Savunduğunuz tüm değerleri de yıprattınız” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze’nin parti toplantılarının belediye salonunda yapılmasına tepki göstererek, “Siz kaybettiniz ve sürdürmeye çalıştığınız düzende kaybetti. Kaybetmekle kalmadınız, savunduğunuz tüm değerleri de yıprattınız” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti Gebze’ye ve İlçe Başkanı Recep Kaya’ya yüklenerek, parti toplantılarının Gebze Belediyesi Nikah Salonuna yapılmasına tepki gösterdi. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Değerli Gebzeliler; Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı Kent Meydanındaki Gebze Belediyesi Nikah Salonuna taşındı da bizim mi haberimiz yok? Sayın Zinnur Başkan, Sayın Recep Başkan, mitinglerinize, parti kongrelerinize belediyelerin araçlarıyla partililerinizi taşımak, belediyeye ait taşınmazları yandaş vakıflarınıza peşkeş çekmek (İzmit Pembe Köşk Geçen Hafta KBB tarafından Ensar Vakfına Tahsis Edildi) yetmedi de, pandemi tedbirlerini bahane ederek ilçe teşkilat binalarınızı da belediye nikah salonlarına mı taşıdınız? Kamuya ait taşınmazlarda partinizin ilçe yönetim kurulu toplantılarını, tanıtımlarını yapmak ne demek? İlçe yönetim toplantısını belediye nikah salonunda yaparken, herhangi bir bedel, yanan lamba için, ısınma için bir bedel ödediniz mi?” ifadesini kullandı.

“18 YILIN SONUNA GELDİNİZ”

Uluköylü açıklamasının devamında  “TBMM lojmanlarını, makam arabalarını satarak yola koyulduğunuz 18 yıllık iktidarınızın finalinde Kamu kaynaklarını kendi lehinize kullanmak sizi hiç mi rahatsız etmiyor? “O yıllardaki fotoğraflarınıza bir bakın, gazete manşetlerine bir bakın, ‘nereden nereye geldiniz. Oysaki sizin siyasi geleneğiniz Hz.Ömer’in hususi hayatında kullanmadığı devletin mumunun alevlerinden ilham alıyordu, ne oldu?  İlham kaynağınızı mı unuttunuz? Ben söyleyeyim;  Sizi, ilham kaynağınız olan o mumun alevleri yaktı. Hangi algıyı yönetmeye çalışıyorsunuz yine? Devlet eşittir AKP algısını mı derinleştirmeye çalışıyorsunuz? Ne yaparsanız boş. Kabul edin artık, Siz kendinize yenildiniz. Siz kaybettiniz ve sürdürmeye çalıştığınız düzende kaybetti. Yapmadığınız ne kaldı bilmiyorum. Siz kaybettiniz. Kaybetmekle kalmadınız. Savunduğunuz tüm değerleri de yıprattınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.