19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gündem, sokak hayvanları!

Gebze 24.12.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gündem, sokak hayvanları!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hayvanseverlerin oluşturduğu Dışardaki Patiler Grubu’nu ağırladı. Ziyarette Gebze Belediyesi’nin Sokak hayvanları için yaptığı çalışmaları dinleyen Dışardaki Patiler Grubu heyeti, sokakta yaşayan canlılar için el birliğiyle mücadele edeceklerini söyledi. Hayvanseverlerin oluşturduğu Dışardaki Patiler Grubu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e konuk oldu. Sokakta yaşayan canlılar için uzun zamandır mücadele eden Dışardaki Patiler Grubu Başkan Büyükgöz’e konuk olarak kendilerini, çalışmalarını ve isteklerini anlattılar. Oldukça verimli ve olumlu geçen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleştirilen buluşmada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Feyzi Muhammed Karabıyık, Gebze Veteriner Hizmetleri Müdürü Zeki Demirci ve Gebze Belediyesi Veteriner hekimi Zahid Sarı da yer alırken Gebze’deki sokak canlıları için neler yapılabileceği istişare edildi. “GELECEK ADINA ÇOK UMUTLUYUZ” Dışardaki Patiler Grubu gönüllüsü Dilek Uğur gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Başkanımıza kendimizi anlattık. Çalışmalarımızdan bahsettik, yaptıklarımızı aktardık. Gebze Belediyesi’nin bu konudaki çalışmalarını dinledik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Hayvanlara besleme yaparken çektiğimiz sorunları dile getirdik. Gayet açık ve net bir görüşme oldu. Gelecek adına umutlu ve mutluyuz. İnşallah sokakta yaşayan canlılar için el birliğiyle hep beraber mücadele edeceğiz”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Hayvanseverlerin oluşturduğu Dışardaki Patiler Grubu’nu ağırladı. Ziyarette Gebze Belediyesi’nin Sokak hayvanları için yaptığı çalışmaları dinleyen Dışardaki Patiler Grubu heyeti, sokakta yaşayan canlılar için el birliğiyle mücadele edeceklerini söyledi.

Hayvanseverlerin oluşturduğu Dışardaki Patiler Grubu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e konuk oldu. Sokakta yaşayan canlılar için uzun zamandır mücadele eden Dışardaki Patiler Grubu Başkan Büyükgöz’e konuk olarak kendilerini, çalışmalarını ve isteklerini anlattılar. Oldukça verimli ve olumlu geçen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleştirilen buluşmada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Feyzi Muhammed Karabıyık, Gebze Veteriner Hizmetleri Müdürü Zeki Demirci ve Gebze Belediyesi Veteriner hekimi Zahid Sarı da yer alırken Gebze’deki sokak canlıları için neler yapılabileceği istişare edildi.

“GELECEK ADINA ÇOK UMUTLUYUZ”

Dışardaki Patiler Grubu gönüllüsü Dilek Uğur gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Başkanımıza kendimizi anlattık. Çalışmalarımızdan bahsettik, yaptıklarımızı aktardık. Gebze Belediyesi’nin bu konudaki çalışmalarını dinledik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Hayvanlara besleme yaparken çektiğimiz sorunları dile getirdik. Gayet açık ve net bir görüşme oldu. Gelecek adına umutlu ve mutluyuz. İnşallah sokakta yaşayan canlılar için el birliğiyle hep beraber mücadele edeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.