Dilovası hizmete doyacak

Dilovası 24.12.2020 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Dilovası hizmete doyacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Tepecik Mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, “Tahir Başkanımızın öncülüğünde Dilovamız hizmete doyacak” dedi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mahallesi’nde yapımına başlanan 32 Dönümlük Tepecik Mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Tepecik Mesire Alanı’nın Dilovalıların huzur bulacağı ve ailesiyle birlikte güzel vakit geçirecekleri bir mekan olacağını vurgulayan Başkan Şayir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çalışmalarımızı daha yukarılara taşıyarak Bakanlıklar düzeyinde ilçemizde eksik olan şeyleri çözmek için çalıştık. İlçemiz adına ciddi destekler alıyoruz. DİLOVASI’NA YAKIŞIR HİZMETLER Tepecik Mahallesi’nde, Orman Bakanlığı’ndan tahsisi alınan, çevredeki ilçelerin de kullanabileceği nitelikteki Tepecik Mesire alanımızın çalışmalarını yerinde inceledik. Mesire alanımızı çevre düzenlemesi, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, mescitler, çeşmeler ve wc gibi hizmetlerle Dilovalı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Nasipse bu bahar da güzel organizasyonlarımız olacak. Tahir Başkanımızın öncülüğünde Dilova’mız hizmete doyacak. Rabbim Dilovası’na yakışır hizmetler etmeyi nasip etsin.”        

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Tepecik Mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceleyerek, “Tahir Başkanımızın öncülüğünde Dilovamız hizmete doyacak” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Tepecik Mahallesi’nde yapımına başlanan 32 Dönümlük Tepecik Mesire alanındaki çalışmaları yerinde inceledi. Tepecik Mesire Alanı’nın Dilovalıların huzur bulacağı ve ailesiyle birlikte güzel vakit geçirecekleri bir mekan olacağını vurgulayan Başkan Şayir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çalışmalarımızı daha yukarılara taşıyarak Bakanlıklar düzeyinde ilçemizde eksik olan şeyleri çözmek için çalıştık. İlçemiz adına ciddi destekler alıyoruz.

DİLOVASI’NA YAKIŞIR HİZMETLER

Tepecik Mahallesi’nde, Orman Bakanlığı’ndan tahsisi alınan, çevredeki ilçelerin de kullanabileceği nitelikteki Tepecik Mesire alanımızın çalışmalarını yerinde inceledik. Mesire alanımızı çevre düzenlemesi, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, mescitler, çeşmeler ve wc gibi hizmetlerle Dilovalı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Nasipse bu bahar da güzel organizasyonlarımız olacak. Tahir Başkanımızın öncülüğünde Dilova’mız hizmete doyacak. Rabbim Dilovası’na yakışır hizmetler etmeyi nasip etsin.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.