KÜTÜPHANELER

Pehlevan önce Dilovası’nı sonra Farabi’yi inceledi!

Sağlık 30.12.2020 - 09:11, Güncelleme: 30.12.2020 - 16:12
 

Pehlevan önce Dilovası’nı sonra Farabi’yi inceledi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ildeki çalışmaları yerinde görmek ve işleyişi değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilçe hastanelerindeki çalışmaları yerinde görmek ve bir dizi incelemelerde bulunmak için Dilovası Devlet Hastanesini ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Çalışkan ve dinamik kişiliği ile takdir toplayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ilk olarak Dilovası Devlet Hastanesini ziyaret ederek bir takım değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme ziyaretinde Başhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz'dan işleyiş ve çalışmalar hakkında güncel bilgiler alan Pehlevan'a Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık'ta eşlik etti. DARICA FARABİ’Yİ DE İNCELEDİ Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ın gün boyunca gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde son durağı ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Dilovası Devlet Hastanesi’ndeki incelemelerin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek incelemeler bulunan Pehlevan, hastanede yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Pehlevan, özveriyle görev yapan sağlık personellerine de görevlerinde başarılar diledi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ildeki çalışmaları yerinde görmek ve işleyişi değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilçe hastanelerindeki çalışmaları yerinde görmek ve bir dizi incelemelerde bulunmak için Dilovası Devlet Hastanesini ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Çalışkan ve dinamik kişiliği ile takdir toplayan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ilk olarak Dilovası Devlet Hastanesini ziyaret ederek bir takım değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme ziyaretinde Başhekim Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz'dan işleyiş ve çalışmalar hakkında güncel bilgiler alan Pehlevan'a Kamu Hastaneleri Hizmetleri başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık'ta eşlik etti.

DARICA FARABİ’Yİ DE İNCELEDİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ın gün boyunca gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde son durağı ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Dilovası Devlet Hastanesi’ndeki incelemelerin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek incelemeler bulunan Pehlevan, hastanede yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı. Pehlevan, özveriyle görev yapan sağlık personellerine de görevlerinde başarılar diledi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.