Kurallara uymayan 283 kişiye para cezası kesildi!

Asayiş 30.12.2020 - 09:18, Güncelleme: 30.12.2020 - 16:13
 

Kurallara uymayan 283 kişiye para cezası kesildi!

KOCAELİ’NDE PARA CEZASI YETERLİ GELMİYOR;

Kocaeli’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 283 kişiye para cezası verilirken 129 kişi de sokağa çıkma yasağını ihlal etti. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, bin 134 iş yeri denetlenirken, 17 bin 259 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; Karantina ihlali yapan 2 kişiye, Maske takma kuralına uyulmadığı için 99 kişiye, Koronavirüs tedbirlerine uymayan 5 iş yerine, Yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 25 kişiye, Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 129 kişiye, İzin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 3 iş yerine, Sosyal mesafe kuralına uymayan 19 kişiye ve 1 iş yerine olmak üzere toplam 283 idari para cezası uygulanırken yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 60 kişi yakalanarak gözaltına alındı. BİN 239 OTOBÜS DENETLENDİ Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 239 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 152 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam bin 391 araç kontrol edildi.
KOCAELİ’NDE PARA CEZASI YETERLİ GELMİYOR;

Kocaeli’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 283 kişiye para cezası verilirken 129 kişi de sokağa çıkma yasağını ihlal etti.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden yapılan denetim ve kontrollerde, bin 134 iş yeri denetlenirken, 17 bin 259 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; Karantina ihlali yapan 2 kişiye, Maske takma kuralına uyulmadığı için 99 kişiye, Koronavirüs tedbirlerine uymayan 5 iş yerine, Yasaklanan yerlerde sigara içme yasağına uymayan 25 kişiye, Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 129 kişiye, İzin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 3 iş yerine, Sosyal mesafe kuralına uymayan 19 kişiye ve 1 iş yerine olmak üzere toplam 283 idari para cezası uygulanırken yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 60 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

BİN 239 OTOBÜS DENETLENDİ

Ayrıca Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan Trafik tedbirlerine istinaden yapılan denetimlerde; Yolcu taşımacılığı yapan Belediye/Halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 239 araç ve sürücüsü, Terminalde yolcu taşımacılığı yapan 152 araç ve sürücüsü olmak üzere toplam bin 391 araç kontrol edildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.