19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Çayırova yılbaşı mesaisinde!

Siyaset 01.01.2021 - 11:39, Güncelleme: 01.01.2021 - 11:39
 

AK Çayırova yılbaşı mesaisinde!

AK Çayırova yılbaşı mesaisinde!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, 2020’nin son saatlerinde Çayırovalıların güvenliği ve sağlığı için gece gündüz çalışan emniyet güçlerini ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve ilçe yöneticileri ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette yeni yılda da hizmet vermeyi eksik etmeyen İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekiplerine ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine teşekkür eden AK Parti Çayırova heyeti “2020’nin son saatlerinde Çayırovalıların güvenliği ve sağlığı için gece gündüz çalışan çok değerli emniyet mensupları ve sağlık çalışanlarını AK Parti Çayırova ailesi olarak ziyaret ettik. İlçemize vermiş oldukları fedakarca hizmetlerden dolayı Emniyet güçlerimize, İlçe Sağlık Müdürümüze ve çalışanlarına gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.
AK Çayırova yılbaşı mesaisinde!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, 2020’nin son saatlerinde Çayırovalıların güvenliği ve sağlığı için gece gündüz çalışan emniyet güçlerini ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren ve ilçe yöneticileri ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette yeni yılda da hizmet vermeyi eksik etmeyen İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekiplerine ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine teşekkür eden AK Parti Çayırova heyeti “2020’nin son saatlerinde Çayırovalıların güvenliği ve sağlığı için gece gündüz çalışan çok değerli emniyet mensupları ve sağlık çalışanlarını AK Parti Çayırova ailesi olarak ziyaret ettik. İlçemize vermiş oldukları fedakarca hizmetlerden dolayı Emniyet güçlerimize, İlçe Sağlık Müdürümüze ve çalışanlarına gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.