Genç Dadaşlar 2021’i kahramanlarla karşıladı!

Kocaeli 03.01.2021 - 11:07, Güncelleme: 03.01.2021 - 11:07
 

Genç Dadaşlar 2021’i kahramanlarla karşıladı!

Genç Dadaşlar 2021’i kahramanlarla karşıladı!

İlimizin başarılı sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), her kademede fark yaratmaya devam ediyor. KEDFE Gençlik Kolları, yeni yılın ilk dakikalarında emniyet ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek örnek bir duyarlılığa imza attı. Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Gençlik kolları yeni yıla, görev yapan emniyet ve sağlık çalışanları ile girdi.  Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü İstasyon Aynalı Karakolu, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ni ziyaret eden KEDFE Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve ekibi 2021'i çalışanlarla birlikte karşıladı. ÇETİNKAYA: GÖREVLERİNİN BAŞINDA HAYAT KURTARIYORLAR Sağlık çalışanları ile sohbet eden Başkan Çetinkaya “Herkes evlerindeyken onlar görevlerinin başında hayat kurtarmaya devam ediyorlar. Yeni yılı birlikte karşıladık. Sohbet ettik. Covid-19'un hayatımızdan çıktığı bir yıl diledik. Sağlık çalışanlarımıza, kahramanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Çetinkaya yapılan faaliyetle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Federasyon Gençlik Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte 2020 yılının son saatlerinde, vatandaşlarımızın sağlığı için kendi hayatlarından vazgeçip kendilerini insanlığın sağlığına feda eden sağlıkçılarımızın 7/24 görev yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanemizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık” dedi. GENÇ DADAŞLAR’DAN BAŞKAN DURSUN’A ZİYARET Öte yandan KEDFE Gençlik Kolları, KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Dursun’u evinde ziyaret ederek yeni yılını kutlayan Genç Dadaşlar, Başkan Dursun’a hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Tekin Dursun, “ Gençlik Kolları başkanımızın şahsında tüm yönetimini ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi tebrik ediyorum. Çalışmalarında hep abileri olarak yanlarında olduğumu ve 2021 yılının ülkemize sağlık huzur ve bereket getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz Dadaşlar” şeklinde konuştu.
Genç Dadaşlar 2021’i kahramanlarla karşıladı!

İlimizin başarılı sivil toplum kuruluşlarından Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), her kademede fark yaratmaya devam ediyor. KEDFE Gençlik Kolları, yeni yılın ilk dakikalarında emniyet ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek örnek bir duyarlılığa imza attı.

Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu Gençlik kolları yeni yıla, görev yapan emniyet ve sağlık çalışanları ile girdi.  Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü İstasyon Aynalı Karakolu, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ni ziyaret eden KEDFE Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve ekibi 2021'i çalışanlarla birlikte karşıladı.

ÇETİNKAYA: GÖREVLERİNİN BAŞINDA HAYAT KURTARIYORLAR

Sağlık çalışanları ile sohbet eden Başkan Çetinkaya “Herkes evlerindeyken onlar görevlerinin başında hayat kurtarmaya devam ediyorlar. Yeni yılı birlikte karşıladık. Sohbet ettik. Covid-19'un hayatımızdan çıktığı bir yıl diledik. Sağlık çalışanlarımıza, kahramanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Çetinkaya yapılan faaliyetle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Federasyon Gençlik Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte 2020 yılının son saatlerinde, vatandaşlarımızın sağlığı için kendi hayatlarından vazgeçip kendilerini insanlığın sağlığına feda eden sağlıkçılarımızın 7/24 görev yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma hastanemizi ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık” dedi.

GENÇ DADAŞLAR’DAN BAŞKAN DURSUN’A ZİYARET

Öte yandan KEDFE Gençlik Kolları, KEDFE Başkanı Tekin Dursun’a da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Dursun’u evinde ziyaret ederek yeni yılını kutlayan Genç Dadaşlar, Başkan Dursun’a hediye takdiminde bulundular. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Tekin Dursun, “ Gençlik Kolları başkanımızın şahsında tüm yönetimini ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi tebrik ediyorum. Çalışmalarında hep abileri olarak yanlarında olduğumu ve 2021 yılının ülkemize sağlık huzur ve bereket getirmesini cenabı haktan niyaz ediyorum. Birlikte daha güçlüyüz Dadaşlar” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.