Mutant virüs Gebze’ye mi geldi?

Gebze 06.01.2021 - 11:06, Güncelleme: 06.01.2021 - 11:15
 

Mutant virüs Gebze’ye mi geldi?

Gebze Belediyesi’nde üst düzey yöneticiler koronavirüse yakalanmaya devam ediyor. Belediyede son olarak Ulaş Mahmutoğlu da koronavirüse yakalandı.

Gebze Belediyesi koronavirüsün pençesinden kurtulamıyor. Gebze Belediyesi’ndeki görevli Destek Hizmetler Müdürü Hacı Key, Veteriner Müdürü Cevat Altıntaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İzzet Kaşık, Zabıta Müdürü Mehmet Umur, Sağlık İşleri Müdürü Ercan Cüce virüse yakalanmışlardı. Virüse yakalanan beş birim müdürleri karantinaya alınmışlardı. Virüse yakalanan 5 birim müdürünün ardından Bilgi İşlem Müdürü Tümay Aksan ve İmar Şehircilik Müdürü Muharrem Baltacıoğlu’nun da koronavirüsüne yakalandığı bildirilmişti. BELEDİYEDE VİRÜS YAYILDI Birim müdürlerinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve Ali Kaya da koronavirüse yakalanıp evlerinde tedavi altına alındı. Belediyede son olarak yıllardır Basın Yayın Sorumlusu olarak görev yapan Ulaş da Covid-19 oldu. Tedbir amaçlı yaptırdığı testi pozitif çıkan Ulaş Mahmutoğlu evinde tedavi ve karantinaya alındı. Gebze Belediyesi’nde hızla yayılan koronavirüs, akıllara ‘mutasyon geçiren ve daha hızlı yayılan virüs Gebze’ye de geldi mi’ sorusunu akıllara getirdi.  Ümit Medya ailesi olarak testleri pozitif çıkan evlerinde karantinaya yetkililere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Basın Yayın Sorumlusu Ulaş Mahmutoğlu Bilgi İşlem Müdürü Tümay Aksan Destek Hizmetler Müdürü Hacı Key Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kaya Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan İmar Şehircilik Müdürü Muharrem Baltacıoğlu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İzzet Kaşık Sağlık İşleri Müdürü Ercan Cüce Veteriner Müdürü Cevat Altıntaş Zabıta Müdürü Mehmet Umur
Gebze Belediyesi’nde üst düzey yöneticiler koronavirüse yakalanmaya devam ediyor. Belediyede son olarak Ulaş Mahmutoğlu da koronavirüse yakalandı.

Gebze Belediyesi koronavirüsün pençesinden kurtulamıyor. Gebze Belediyesi’ndeki görevli Destek Hizmetler Müdürü Hacı Key, Veteriner Müdürü Cevat Altıntaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İzzet Kaşık, Zabıta Müdürü Mehmet Umur, Sağlık İşleri Müdürü Ercan Cüce virüse yakalanmışlardı. Virüse yakalanan beş birim müdürleri karantinaya alınmışlardı. Virüse yakalanan 5 birim müdürünün ardından Bilgi İşlem Müdürü Tümay Aksan ve İmar Şehircilik Müdürü Muharrem Baltacıoğlu’nun da koronavirüsüne yakalandığı bildirilmişti.

BELEDİYEDE VİRÜS YAYILDI

Birim müdürlerinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ve Ali Kaya da koronavirüse yakalanıp evlerinde tedavi altına alındı. Belediyede son olarak yıllardır Basın Yayın Sorumlusu olarak görev yapan Ulaş da Covid-19 oldu. Tedbir amaçlı yaptırdığı testi pozitif çıkan Ulaş Mahmutoğlu evinde tedavi ve karantinaya alındı. Gebze Belediyesi’nde hızla yayılan koronavirüs, akıllara ‘mutasyon geçiren ve daha hızlı yayılan virüs Gebze’ye de geldi mi’ sorusunu akıllara getirdi. 

Ümit Medya ailesi olarak testleri pozitif çıkan evlerinde karantinaya yetkililere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


Basın Yayın Sorumlusu Ulaş Mahmutoğlu

Bilgi İşlem Müdürü Tümay Aksan

Destek Hizmetler Müdürü Hacı Key

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kaya

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner

Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan

İmar Şehircilik Müdürü Muharrem Baltacıoğlu

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İzzet Kaşık

Sağlık İşleri Müdürü Ercan Cüce

Veteriner Müdürü Cevat Altıntaş

Zabıta Müdürü Mehmet Umur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.