19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DERİNCE BELEDİYESİ KİRAYA VERİYOR

Kocaeli 07.01.2021 - 12:23, Güncelleme: 07.01.2021 - 12:23
 

DERİNCE BELEDİYESİ KİRAYA VERİYOR

Derince Belediyesi, Derince Belediyesi'ne ait taksi durağı yeri büfe ve muhtelif yerleri kiraya verecek.

Derince Belediyesi 8 adet muhtelif yerleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. ve 46. maddeleri doğrultusunda Açık Teklif Usulü ile kiraya verecek. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Derince Belediyesi, Derince Belediyesi'ne ait taksi durağı yeri büfe ve muhtelif yerleri kiraya verecek. İhale, 20.01.2021 tarihinde saat 11:00'da ve Derince Belediyesi Encümen Salonu adresinde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
Derince Belediyesi, Derince Belediyesi'ne ait taksi durağı yeri büfe ve muhtelif yerleri kiraya verecek.

Derince Belediyesi 8 adet muhtelif yerleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. ve 46. maddeleri doğrultusunda Açık Teklif Usulü ile kiraya verecek. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Derince Belediyesi, Derince Belediyesi'ne ait taksi durağı yeri büfe ve muhtelif yerleri kiraya verecek. İhale, 20.01.2021 tarihinde saat 11:00'da ve Derince Belediyesi Encümen Salonu adresinde gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.