İnşaat çalışmaları başladı

Darıca 08.01.2021 - 11:14, Güncelleme: 08.01.2021 - 11:14
 

İnşaat çalışmaları başladı

İnşaat çalışmaları başladı

Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılan olan sağlık ocağı ve kültür merkezi projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. Her gün bir projeyi hayata geçiren Darıca Belediyesi şimdi de kolları, Kazım Karabekir Mahallesi’nin Sokullu Caddesi tarafına yapılacak olan sağlık ocağı ve kültür merkezi için sıvadı. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sağlık ocağı ve kültür merkezi için protokol imzalamasının ardından kültür merkezinde inşaat çalışmaları başladı. TEMELİNİ DE ATACAĞIZ İnşaat çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Sıddık Topal, “Kazım Karabekir Mahallesi Sokullu Caddesine yapacağımız sağlık ocağı, bilgi evi ve kütüphanemizin hafriyatını alıyoruz. Çok yakında temelini de atacağız inşallah. Emeği geçen başta belediye başkanımız Muzaffer Bıyık beye, başkan yardımcılarıma, hayır sahibimiz Rüstem Metin Yurttaş beye, meclis üyelerimize, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Darıcamıza ve Kazım Karabekir mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İnşaat çalışmaları başladı

Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılan olan sağlık ocağı ve kültür merkezi projesinde inşaat çalışmalarına başlandı.

Her gün bir projeyi hayata geçiren Darıca Belediyesi şimdi de kolları, Kazım Karabekir Mahallesi’nin Sokullu Caddesi tarafına yapılacak olan sağlık ocağı ve kültür merkezi için sıvadı. Darıca’nın sorunlarını çözmek için göreve geldiği günden bu yana canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın sağlık ocağı ve kültür merkezi için protokol imzalamasının ardından kültür merkezinde inşaat çalışmaları başladı.

TEMELİNİ DE ATACAĞIZ

İnşaat çalışmaları ile ilgili bilgi veren Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Sıddık Topal, “Kazım Karabekir Mahallesi Sokullu Caddesine yapacağımız sağlık ocağı, bilgi evi ve kütüphanemizin hafriyatını alıyoruz. Çok yakında temelini de atacağız inşallah. Emeği geçen başta belediye başkanımız Muzaffer Bıyık beye, başkan yardımcılarıma, hayır sahibimiz Rüstem Metin Yurttaş beye, meclis üyelerimize, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Darıcamıza ve Kazım Karabekir mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.