19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

2020'nin ödülleri sahibini buldu!

Gebze 08.01.2021 - 13:35, Güncelleme: 08.01.2021 - 13:35
 

2020'nin ödülleri sahibini buldu!

2020'nin ödülleri sahibini buldu!

Kaymakam Mustafa Güler Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2020 yılı içerisinde düzenlediği kültür ve sanat yarışmalarında Türkiye genelinde dereceye giren gençlere ödüllerini verdi. Gençlik Merkezi Has Odada gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Güler’in yanı sıra Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erhan Demirbaş, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mert Tepekıran, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan katıldı. ÖDÜLLER PROTOKOLDEN Törende birinci olanlara tablet bilgisayar ile plaket, ikinci olanlara akıllı telefon ile katılım belgesi,  üçüncü olanlara ise akıllı saat ile başarı belgesi verildi. Şiir dalında iki Türkiye birincisi 14-17 yaş erkek kategorisi Ali Osman Güney, 18-25 kadın kategorisinde Rabia Nur Tonlak’a, Dünya gönüllüler günü fotoğraf yarışması Türkiye ikincisi Volkan Karagüllüoğlu’na ve Üniversiteler arası münazara ligi Türkiye üçüncüsü olan Muhammet Emrah Küçük ile Erkan Yılmaz ‘a ödülleri Kaymakam Mustafa Güler ve diğer katılımcılar tarafından verildi. KAYMAKAM GÜLER, GENÇLERİ TEBRİK ETTİ Kaymakam Güler ödül töreninde başarı gösteren gençleri tebrik ederek Gebze Gençlik Merkezi faaliyetlerinin gençlere ciddi katkılar yaptığını ve güzel çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi. İnançlı, ahlaklı donanımlı gençlerin yetişmesine de gayret gösteren Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
2020'nin ödülleri sahibini buldu!

Kaymakam Mustafa Güler Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2020 yılı içerisinde düzenlediği kültür ve sanat yarışmalarında Türkiye genelinde dereceye giren gençlere ödüllerini verdi. Gençlik Merkezi Has Odada gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Güler’in yanı sıra Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erhan Demirbaş, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mert Tepekıran, İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan katıldı.

ÖDÜLLER PROTOKOLDEN

Törende birinci olanlara tablet bilgisayar ile plaket, ikinci olanlara akıllı telefon ile katılım belgesi,  üçüncü olanlara ise akıllı saat ile başarı belgesi verildi. Şiir dalında iki Türkiye birincisi 14-17 yaş erkek kategorisi Ali Osman Güney, 18-25 kadın kategorisinde Rabia Nur Tonlak’a, Dünya gönüllüler günü fotoğraf yarışması Türkiye ikincisi Volkan Karagüllüoğlu’na ve Üniversiteler arası münazara ligi Türkiye üçüncüsü olan Muhammet Emrah Küçük ile Erkan Yılmaz ‘a ödülleri Kaymakam Mustafa Güler ve diğer katılımcılar tarafından verildi.

KAYMAKAM GÜLER, GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Kaymakam Güler ödül töreninde başarı gösteren gençleri tebrik ederek Gebze Gençlik Merkezi faaliyetlerinin gençlere ciddi katkılar yaptığını ve güzel çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi. İnançlı, ahlaklı donanımlı gençlerin yetişmesine de gayret gösteren Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.