CHP Darıca’dan Ümit Medya’ya ziyaret

Siyaset 08.01.2021 - 15:41, Güncelleme: 08.01.2021 - 15:41
 

CHP Darıca’dan Ümit Medya’ya ziyaret

CHP Darıca’dan Ümit Medya’ya ziyaret

CHP Darıca ailesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ümit Medya’yı ziyaret etti. Gazetemize gelerek Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır ve çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelen CHP Darıca Başkanı Gökhan Aktaş, Başkan Yardımcısı Mesut Akçam, İlçe Sekreteri Mustafa Öztürk ve İlçe Saymanı Name Yılmaz Fidan Ümit Medya ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.   “ÜMİT MEDYA BİZİM SESİMİZ” CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Ümit Medya bölgemizin en önde gelen kuruluşlarından birisi, kendileri her zaman bizlerin sesi oluyor, Ümit Medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü yürekten kutluyorum, birçok meslek kuruluşu pandemide yara aldı. Bu mesleklerin başında da gazetecilik geliyor. 2021 yılı inşallah çok daha güzel günleri beraberinde getirecektir” dedi. SIR’DAN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR Gerçekleşen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, “Gökhan başkanıma ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Bizleri onore ettiniz, Ümit Medya olarak bundan böyle de aynı felsefe ve ilkeyle çalışmalarımıza devam edeceğiz, ziyaretiniz bizleri sevindirdi” yorumunu yaptı.
CHP Darıca’dan Ümit Medya’ya ziyaret

CHP Darıca ailesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ümit Medya’yı ziyaret etti. Gazetemize gelerek Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır ve çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelen CHP Darıca Başkanı Gökhan Aktaş, Başkan Yardımcısı Mesut Akçam, İlçe Sekreteri Mustafa Öztürk ve İlçe Saymanı Name Yılmaz Fidan Ümit Medya ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 

“ÜMİT MEDYA BİZİM SESİMİZ”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “Ümit Medya bölgemizin en önde gelen kuruluşlarından birisi, kendileri her zaman bizlerin sesi oluyor, Ümit Medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü yürekten kutluyorum, birçok meslek kuruluşu pandemide yara aldı. Bu mesleklerin başında da gazetecilik geliyor. 2021 yılı inşallah çok daha güzel günleri beraberinde getirecektir” dedi.

SIR’DAN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR

Gerçekleşen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ümit Medya Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, “Gökhan başkanıma ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Bizleri onore ettiniz, Ümit Medya olarak bundan böyle de aynı felsefe ve ilkeyle çalışmalarımıza devam edeceğiz, ziyaretiniz bizleri sevindirdi” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.