Çeker, çalışanların sorunlarını Dekan Özel’e aktardı!

Kocaeli 09.01.2021 - 11:28, Güncelleme: 09.01.2021 - 11:28
 

Çeker, çalışanların sorunlarını Dekan Özel’e aktardı!

Çeker, çalışanların sorunlarını Dekan Özel’e aktardı!

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Ömer Çeker, KOÜ Bağlı Faaliyet gösteren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Haluk Emre Özel’i makamında ziyaret etti.  Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Ömer Çeker, Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapan sendika üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra Diş Fakültesi İş Yeri Temsilcisi Temsilci Eyüp Özoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Temsilcisi Yalçın Gül ile birlikte Diş Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel’i makamında ziyaret etti. Çeker, kurumda görev yapan çalışanların sorunlarını Dekan Özel’e aktardı. Görüşmeden her iki taraf da memnun kaldı. Dekan Özel ziyaret için Çeker ve heyetine teşekkür etti. “SENDİKA OLARAK DİYALOG VE UZLAŞIDAN YANAYIZ” Çeker; “Kurumda görev yapan sağlık çalışanları ve sendika üyelerimizin yaşamış oldukları sorunların kurum amiri Dekan Özel’e aktarmak için gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret sendikamız adına, sağlık çalışanları adına ve kurum adına faydalı olmuştur. Sendika olarak diyalog ve uzlaşıdan yanayız. Çalışanların sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşturulacağı kanaatindeyiz. Sendika olarak Kurum amirine iletmiş olduğumuz sorunların takipçisi olacağız” dedi.
Çeker, çalışanların sorunlarını Dekan Özel’e aktardı!

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Ömer Çeker, KOÜ Bağlı Faaliyet gösteren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Porf. Dr. Haluk Emre Özel’i makamında ziyaret etti. 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi, Ömer Çeker, Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapan sendika üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra Diş Fakültesi İş Yeri Temsilcisi Temsilci Eyüp Özoğlu, Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Temsilcisi Yalçın Gül ile birlikte Diş Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Emre Özel’i makamında ziyaret etti. Çeker, kurumda görev yapan çalışanların sorunlarını Dekan Özel’e aktardı. Görüşmeden her iki taraf da memnun kaldı. Dekan Özel ziyaret için Çeker ve heyetine teşekkür etti.

“SENDİKA OLARAK DİYALOG VE UZLAŞIDAN YANAYIZ”

Çeker; “Kurumda görev yapan sağlık çalışanları ve sendika üyelerimizin yaşamış oldukları sorunların kurum amiri Dekan Özel’e aktarmak için gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaret sendikamız adına, sağlık çalışanları adına ve kurum adına faydalı olmuştur. Sendika olarak diyalog ve uzlaşıdan yanayız. Çalışanların sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşturulacağı kanaatindeyiz. Sendika olarak Kurum amirine iletmiş olduğumuz sorunların takipçisi olacağız” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.