Şahlanış!

Spor 11.01.2021 - 09:54, Güncelleme: 11.01.2021 - 09:54
 

Şahlanış!

Sezonun ilk yarısını tamamlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, devreyi Play-Off potasında bitirmeyi başardı. Ligin ilk 8 haftası ile son 8 haftası arasında siyah ve beyaz kadar farklı bir performans sergileyen sarı yeşilliler, eleştirilerden ders çıkararak deyim yerindeyse küllerinden doğdu.

Kaybetmemeyi alışkanlık haline getiren Darıca Gençlerbirliği, kabus gibi geçen ligin ilk yarısının ilk perdesini unutturdu. Ligin 8.haftası sonunda tek galibiyet alarak 7 puanla sondan 4’ncü olan sarı yeşilliler, 16.hafta sonunda ise 6 galibiyetle 25 puan toplayarak ligi 4’ncü sırada tamamladı. Oynadığı son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen Darıca G.B, bu periyotta 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Futbolcuların bireysel anlamda performanslarında gözle görülür bir artış gözlenen sarı yeşillilerde özgüven patlaması yaşanırken, mücadele ruhu takıma maç kazandırdı. DÖNÜM NOKTASI TOKATSPOR MAÇI Ligin 9.haftasında oynanan Tokatspor karşılaşması, Darıca G.B için adeta dönüm noktası oldu. En son sıradaki rakibini deplasmanda 2-1 yenerek 6 hafta aradan sonra galibiyete uzanan sarı yeşilliler, 3 puan hasretini dindirerek müthiş bir çıkış trendi yakaladı. Üst üste 4 maç kazanarak iyi bir hava yakalayan sarı yeşilliler, bu dönemde Ziraat Türkiye Kupası’nda da aldığı galibiyetler ile performans anlamında adeta zirve yaptı.
Sezonun ilk yarısını tamamlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, devreyi Play-Off potasında bitirmeyi başardı. Ligin ilk 8 haftası ile son 8 haftası arasında siyah ve beyaz kadar farklı bir performans sergileyen sarı yeşilliler, eleştirilerden ders çıkararak deyim yerindeyse küllerinden doğdu.

Kaybetmemeyi alışkanlık haline getiren Darıca Gençlerbirliği, kabus gibi geçen ligin ilk yarısının ilk perdesini unutturdu. Ligin 8.haftası sonunda tek galibiyet alarak 7 puanla sondan 4’ncü olan sarı yeşilliler, 16.hafta sonunda ise 6 galibiyetle 25 puan toplayarak ligi 4’ncü sırada tamamladı. Oynadığı son 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen Darıca G.B, bu periyotta 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Futbolcuların bireysel anlamda performanslarında gözle görülür bir artış gözlenen sarı yeşillilerde özgüven patlaması yaşanırken, mücadele ruhu takıma maç kazandırdı.

DÖNÜM NOKTASI TOKATSPOR MAÇI

Ligin 9.haftasında oynanan Tokatspor karşılaşması, Darıca G.B için adeta dönüm noktası oldu. En son sıradaki rakibini deplasmanda 2-1 yenerek 6 hafta aradan sonra galibiyete uzanan sarı yeşilliler, 3 puan hasretini dindirerek müthiş bir çıkış trendi yakaladı. Üst üste 4 maç kazanarak iyi bir hava yakalayan sarı yeşilliler, bu dönemde Ziraat Türkiye Kupası’nda da aldığı galibiyetler ile performans anlamında adeta zirve yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.