“Gebze’de sessiz devrim yaptık!”

Gebze 11.01.2021 - 18:20, Güncelleme: 11.01.2021 - 18:31
 

“Gebze’de sessiz devrim yaptık!”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Gebze Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Büyükgöz, Gebze’de sessiz devrim yaptıklarını ifade etti.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan, eski devlet hastanesinin yıkılıp yerine Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün inşa edileceğini belirten Büyükgöz, “İlyasbey Camisi’nin orada bulunan sağlık ocağı ve verem savaş merkezinin olduğu binaların tamamı kalkacak. Oranın üstü meydan olacak altında da 487 araçlık bir kapalı otopark inşa edilecek. Eski devlet hastanesinin olduğu yere de ilçe sağlık müdürlüğü ve birimleri inşa edilecek. Böylece Gebze halkı çok daha verimli ve sağlıklı bir hizmet alacak” dedi. 25 MİLYON METREKARELİK ALANDAKİ TAPU SORUNUNU ÇÖZDÜK Gebze’de birçok önemli sorunu çözdüklerini ve bunu duyurmadan sessiz devrim yaptıklarının altını çizen Başkan Büyükgöz, “Tapu, imar ve doğalgaz sorunları Gebze’de önemli bir sorun olarak görünüyordu. Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde tapu sorunlarını çözdük. Tam 25 milyon metrekarelik alanda tapu sorunları çözerek vatandaşlarımızın tapularını dağıttık” ifadelerini kullandı. 200 MİLYON BORÇ ÖDEDİK 200 Milyon TL’lik borç ödediklerini belirten Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin 267 Milyon TL borcu kaldığını açıkladı. Özel sektöre borçlarının kalmadığını kaydeden Büyükgöz, kalan borcun kamu kurumlarına olduğunu söyledi. Göreve geldiklerinde borcun, bütçeden daha fazla olduğunu ve hareket alanlarının çok kısıtlı olduğunu belirten Büyükgöz, borun bütçenin altına inmesiyle deyim yerindeyse nefes almaya başladıklarını kaydetti. 2020 YILINI +145 MİLYON KARLA KAPATTIK Gebze Belediyesi’nin 2018 yılını -65 Milyon TL zararla kapattığını, 2019’da +40 Milyon TL ile kara geçtiğini, 2020 yılını ise büyük bir sıçrama yaparak +145 Milyon TL karla kapattığını mutlulukla açıklayan Büyükgöz, “Bu dönemde hiçbir kısıtlamaya gitmeden, fiziki yatırımların sayısını arttırdık. Doğal olarak çalışan sayımızı azalttık. Örneğin 3,5 buçuk saat çalışan bir personelin çalışma süresi 5 saate çıkararak çalışma verimliliğini arttırdık. Bütçe disiplinini iyi uyguladığımızı düşünüyorum. MİLLET BAHÇESİ 2023’TEN ÖNCE TAMAMLANACAK Millet Bahçesi ihalesinin önümüzdeki ay yapılacağını kaydeden Başkan Büyükgöz, hem Millet Bahçesi’nin hem de Hünkar Çayırı’nın 2023’ten önce tamamlanacağını söyledi. Büyükgöz, “Gebze ve Gebze halkımız için yapmamız gereken her şeyi kararlılıkla yapmayı sürdüreceğiz. Biz, yaptıklarımızı tabiri caize şova dönüştürmeden yapıyoruz. Tek amacımız, Gebze’mizin çok daha iyi hizmet alması” diyerek sözlerini noktaladı.
Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Gebze Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Büyükgöz, Gebze’de sessiz devrim yaptıklarını ifade etti.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan, eski devlet hastanesinin yıkılıp yerine Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün inşa edileceğini belirten Büyükgöz, “İlyasbey Camisi’nin orada bulunan sağlık ocağı ve verem savaş merkezinin olduğu binaların tamamı kalkacak. Oranın üstü meydan olacak altında da 487 araçlık bir kapalı otopark inşa edilecek. Eski devlet hastanesinin olduğu yere de ilçe sağlık müdürlüğü ve birimleri inşa edilecek. Böylece Gebze halkı çok daha verimli ve sağlıklı bir hizmet alacak” dedi.

25 MİLYON METREKARELİK ALANDAKİ TAPU SORUNUNU ÇÖZDÜK

Gebze’de birçok önemli sorunu çözdüklerini ve bunu duyurmadan sessiz devrim yaptıklarının altını çizen Başkan Büyükgöz, “Tapu, imar ve doğalgaz sorunları Gebze’de önemli bir sorun olarak görünüyordu. Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde tapu sorunlarını çözdük. Tam 25 milyon metrekarelik alanda tapu sorunları çözerek vatandaşlarımızın tapularını dağıttık” ifadelerini kullandı.

200 MİLYON BORÇ ÖDEDİK

200 Milyon TL’lik borç ödediklerini belirten Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin 267 Milyon TL borcu kaldığını açıkladı. Özel sektöre borçlarının kalmadığını kaydeden Büyükgöz, kalan borcun kamu kurumlarına olduğunu söyledi. Göreve geldiklerinde borcun, bütçeden daha fazla olduğunu ve hareket alanlarının çok kısıtlı olduğunu belirten Büyükgöz, borun bütçenin altına inmesiyle deyim yerindeyse nefes almaya başladıklarını kaydetti.

2020 YILINI +145 MİLYON KARLA KAPATTIK

Gebze Belediyesi’nin 2018 yılını -65 Milyon TL zararla kapattığını, 2019’da +40 Milyon TL ile kara geçtiğini, 2020 yılını ise büyük bir sıçrama yaparak +145 Milyon TL karla kapattığını mutlulukla açıklayan Büyükgöz, “Bu dönemde hiçbir kısıtlamaya gitmeden, fiziki yatırımların sayısını arttırdık. Doğal olarak çalışan sayımızı azalttık. Örneğin 3,5 buçuk saat çalışan bir personelin çalışma süresi 5 saate çıkararak çalışma verimliliğini arttırdık. Bütçe disiplinini iyi uyguladığımızı düşünüyorum.

MİLLET BAHÇESİ 2023’TEN ÖNCE TAMAMLANACAK

Millet Bahçesi ihalesinin önümüzdeki ay yapılacağını kaydeden Başkan Büyükgöz, hem Millet Bahçesi’nin hem de Hünkar Çayırı’nın 2023’ten önce tamamlanacağını söyledi. Büyükgöz, “Gebze ve Gebze halkımız için yapmamız gereken her şeyi kararlılıkla yapmayı sürdüreceğiz. Biz, yaptıklarımızı tabiri caize şova dönüştürmeden yapıyoruz. Tek amacımız, Gebze’mizin çok daha iyi hizmet alması” diyerek sözlerini noktaladı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.