Kocaeli’de sandıklardan sorumlu isim Gebze’den!

Kocaeli 12.01.2021 - 10:05, Güncelleme: 12.01.2021 - 10:05
 

Kocaeli’de sandıklardan sorumlu isim Gebze’den!

Kocaeli’de sandıklardan sorumlu isim Gebze’den!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze’nin aylık ilçe divan toplantısına katıldı. Yeniden Refah Partisi’nin Gebze İlçe Divan Toplantısı, partinin ilçe binasında bulunan Necmettin Erbakan konferans salonunda gerçekleşti. İlçe divan kurulu toplantısına Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç başkanlık ederken, İlçe başkan yardımcıları ve mahalle temsilcileri ayrı ayrı rapor verdi. Raporların ardından söz alarak ekibine teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, parti çalışmalarını değerlendirdiği bir sunum gerçekleştirdi. Kılıç’ın ardından söz alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, ülke ve dünya gündemine değinerek bir takım açıklamalarda bulundu. “KAPİTALİZMLE BİRLİKTE İŞ BAŞINA GETİRDİKLERİ DE GİDECEK” Aras, “Komünist sistem çökmeden tam 20 yıl evvel komünizmin çöküşünü rahmetle Erbakan hocamız müjdelemişti. Biz bunu kulaklarımızla duyduk şahit olduk. Ve yine kapitalizmin de çökeceğini rahmetli hocamızdan duyduk. Bugün artık kapitalizm de nihai son olan çöküşe doğru hızlıca yol almaktadır. ABD’de de yaşanan olaylar neticesinde, sistemin çökeceğini hep beraber göreceğiz. Bu çöküşün etkileri dünyanın çok farklı coğrafyalarında hissedilecektir. Ve yine çok açıktır ki, kapital sistem giderken işbaşına getirdiklerini de beraberinde götürecektir. Yeniden Refah Partisi bütün seçmenlere ulaşacak. “SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİK” Ardından siyasi gündemi değerlendiren Aras, partililere iki gün önce genel merkezde kendisine verilen talimatları aktararak, “Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi seçime yönelik çalışmalarına hız vermiş durumda, parti 81 ilde toplam 100 seçim bölgesinde seçmenlere ulaşmak için yeni bir yapılanma içerisine gitmiş. Bu modelin çalışması için seçilen pilot il ve ilçelerde çalışmalar başlamış durumda. Bu kapsamda, her seçim bölgesinde bir kişi genel merkez tarafından sandıklardan sorumlu olarak görevlendiriliyor. Kocaeli’nde sandıklardan sorumlu tutulan kişi ise, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Birgül.” ARAS İLK SANDIK TEŞKİLATINI KURDU Aras partililere yeni çalışma modeli hakkındaki bilgileri de aktararak ilk dersi de uygulamalı olarak gösterdi. Beş partiliyi Gebze’deki bir sandıkta görevlendirdikten sonra, görev bölümü yapan Başkan Aras, sandık görevlilerine yapacakları işe dair bilgileri aktardı.
Kocaeli’de sandıklardan sorumlu isim Gebze’den!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze’nin aylık ilçe divan toplantısına katıldı. Yeniden Refah Partisi’nin Gebze İlçe Divan Toplantısı, partinin ilçe binasında bulunan Necmettin Erbakan konferans salonunda gerçekleşti. İlçe divan kurulu toplantısına Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç başkanlık ederken, İlçe başkan yardımcıları ve mahalle temsilcileri ayrı ayrı rapor verdi. Raporların ardından söz alarak ekibine teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, parti çalışmalarını değerlendirdiği bir sunum gerçekleştirdi. Kılıç’ın ardından söz alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, ülke ve dünya gündemine değinerek bir takım açıklamalarda bulundu.

“KAPİTALİZMLE BİRLİKTE İŞ BAŞINA GETİRDİKLERİ DE GİDECEK”

Aras, “Komünist sistem çökmeden tam 20 yıl evvel komünizmin çöküşünü rahmetle Erbakan hocamız müjdelemişti. Biz bunu kulaklarımızla duyduk şahit olduk. Ve yine kapitalizmin de çökeceğini rahmetli hocamızdan duyduk. Bugün artık kapitalizm de nihai son olan çöküşe doğru hızlıca yol almaktadır. ABD’de de yaşanan olaylar neticesinde, sistemin çökeceğini hep beraber göreceğiz. Bu çöküşün etkileri dünyanın çok farklı coğrafyalarında hissedilecektir. Ve yine çok açıktır ki, kapital sistem giderken işbaşına getirdiklerini de beraberinde götürecektir. Yeniden Refah Partisi bütün seçmenlere ulaşacak.

“SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİK”

Ardından siyasi gündemi değerlendiren Aras, partililere iki gün önce genel merkezde kendisine verilen talimatları aktararak, “Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi seçime yönelik çalışmalarına hız vermiş durumda, parti 81 ilde toplam 100 seçim bölgesinde seçmenlere ulaşmak için yeni bir yapılanma içerisine gitmiş. Bu modelin çalışması için seçilen pilot il ve ilçelerde çalışmalar başlamış durumda. Bu kapsamda, her seçim bölgesinde bir kişi genel merkez tarafından sandıklardan sorumlu olarak görevlendiriliyor. Kocaeli’nde sandıklardan sorumlu tutulan kişi ise, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Birgül.”

ARAS İLK SANDIK TEŞKİLATINI KURDU

Aras partililere yeni çalışma modeli hakkındaki bilgileri de aktararak ilk dersi de uygulamalı olarak gösterdi. Beş partiliyi Gebze’deki bir sandıkta görevlendirdikten sonra, görev bölümü yapan Başkan Aras, sandık görevlilerine yapacakları işe dair bilgileri aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.