19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başkan Koç’tan ilçelere uyarı!

Siyaset 12.01.2021 - 11:23, Güncelleme: 12.01.2021 - 11:23
 

Başkan Koç’tan ilçelere uyarı!

DEVA Partisi İlçe başkanları İl Başkanı Adem Koç başkanlığında aylık toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ilçe başkanlarını uyaran DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ‘sahada vatandaşı dinleyip dertlerine DEVA olun’ talimatı verdi.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Aylık olağan toplantıda ilçe başkanlarıyla bir araya gelen il başkanı Koç, ilçelerdeki son durum hakkında bilgi alırken çalışmalar da masaya yatırıldı. İlçe başkanlarını dinleyen İl Başkanı Adem Koç, “İl ve ilçelerde koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz, sürekli iletişim kurup beraber hareket edeceğiz, vatandaşa deva olacağız” ifadesini kullandı. ÜYE ÇALIŞMALARI SON SÜRAT İlçelerde çalışmaya devam ederek pandemi dönemine dahi sokaklarda olmaları gerektiğini kaydeden DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, “Esnafımızın hali ortada, bu süreçte kendilerini yalnız bırakamayız” diyerek ilçe başkanlarına bu anlamda talimat verdi. İlçe başkanlarını tek tek dinleyen Başkan Koç, ilçelerde çalışmadan iktidar olunmayacağını bu anlamda ilçelerin değerinin fazla olduğunu söylerken üyelik çalışmalarının da artarak süreceğini kaydetti.
DEVA Partisi İlçe başkanları İl Başkanı Adem Koç başkanlığında aylık toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ilçe başkanlarını uyaran DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ‘sahada vatandaşı dinleyip dertlerine DEVA olun’ talimatı verdi.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Aylık olağan toplantıda ilçe başkanlarıyla bir araya gelen il başkanı Koç, ilçelerdeki son durum hakkında bilgi alırken çalışmalar da masaya yatırıldı. İlçe başkanlarını dinleyen İl Başkanı Adem Koç, “İl ve ilçelerde koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz, sürekli iletişim kurup beraber hareket edeceğiz, vatandaşa deva olacağız” ifadesini kullandı.

ÜYE ÇALIŞMALARI SON SÜRAT

İlçelerde çalışmaya devam ederek pandemi dönemine dahi sokaklarda olmaları gerektiğini kaydeden DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, “Esnafımızın hali ortada, bu süreçte kendilerini yalnız bırakamayız” diyerek ilçe başkanlarına bu anlamda talimat verdi. İlçe başkanlarını tek tek dinleyen Başkan Koç, ilçelerde çalışmadan iktidar olunmayacağını bu anlamda ilçelerin değerinin fazla olduğunu söylerken üyelik çalışmalarının da artarak süreceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.