CHP Gebze bizleri unutmadı

Siyaset 12.01.2021 - 18:46, Güncelleme: 12.01.2021 - 18:46
 

CHP Gebze bizleri unutmadı

CHP Gebze bizleri unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve CHP Gebze ilçe yöneticisi Seyhan Topaç Ümit Medya’yı ziyaret ederek Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımla bir araya geldiler. CHP GEBZE’Yİ KONUK ETTİK CHP Gebze yönetimi Ümit Medya’yı ziyaret ederek çalışmalarda başarılar dilediler. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımla bir araya gelen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve CHP Gebze ilçe yöneticisi Seyhan Topaç Ümit Medya ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Orhan ve ekibin güçlü bir kentin güçlü ve tarafsız bir basınla mümkün olacağını kaydetti. ORHAN’DAN BAŞARILAR TEMENNİSİ Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımla bir araya gelen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Basını önemsiyoruz, özgür basını önemsiyoruz, kentteki tüm yerel basın emekçileri bu kentin sesi, her biri çok değerli” derken güçlü bir basının siyasette önemli olduğunu kaydetti. Ümit Medya ailesine başarılar dileyen Başkan Orhan, “Nihat Yıldırım bey ve Abbas Sır beye başarılar diliyoruz, tüm ekibe çalışma hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi. YILDIRIM’DAN CHP’YE TEŞEKKÜR Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da CHP Başkanı Gökhan Orhan ve ekibine teşekkür ederken “Bizleri unutmadığınız için şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim, Ümit Medya olarak çalışmalarımız devam ediyor, ayaklarınız sağlık” ifadesini kullandı. Sohbet sonrasında CHP Gebze Başkanı Orhan ve ekibi Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile fotoğraf çektirdiler.
CHP Gebze bizleri unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve CHP Gebze ilçe yöneticisi Seyhan Topaç Ümit Medya’yı ziyaret ederek Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımla bir araya geldiler.

CHP GEBZE’Yİ KONUK ETTİK

CHP Gebze yönetimi Ümit Medya’yı ziyaret ederek çalışmalarda başarılar dilediler. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımla bir araya gelen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve CHP Gebze ilçe yöneticisi Seyhan Topaç Ümit Medya ailesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Orhan ve ekibin güçlü bir kentin güçlü ve tarafsız bir basınla mümkün olacağını kaydetti.

ORHAN’DAN BAŞARILAR TEMENNİSİ

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımla bir araya gelen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Basını önemsiyoruz, özgür basını önemsiyoruz, kentteki tüm yerel basın emekçileri bu kentin sesi, her biri çok değerli” derken güçlü bir basının siyasette önemli olduğunu kaydetti. Ümit Medya ailesine başarılar dileyen Başkan Orhan, “Nihat Yıldırım bey ve Abbas Sır beye başarılar diliyoruz, tüm ekibe çalışma hayatlarında muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

YILDIRIM’DAN CHP’YE TEŞEKKÜR

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da CHP Başkanı Gökhan Orhan ve ekibine teşekkür ederken “Bizleri unutmadığınız için şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim, Ümit Medya olarak çalışmalarımız devam ediyor, ayaklarınız sağlık” ifadesini kullandı. Sohbet sonrasında CHP Gebze Başkanı Orhan ve ekibi Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile fotoğraf çektirdiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.