Bari siz yapmayın gençler(!)

Gebze 13.01.2021 - 10:09, Güncelleme: 13.01.2021 - 10:09
 

Bari siz yapmayın gençler(!)

Hafta sonu kısıtlamasında evlerde canları sıkılan gençler, soluğu parklarda alırken kurallar da unutuldu.

Gebze’deki parklarda oturan gençler, kısıtlama sonrasında özgürlüğün tadını çıkartırken maskesiz ve sosyal mesafesiz görüntüleriyle görenlere “aman dikkat edin” dedirttiler. Koronavirüs salgınında vakaların kısıtlamalar neticesinde azalmaya başladığı şu günlerde hafta sonu kısıtlamaları sonrasında sokaklarda yer alarak soluğu kentteki parklarda alan gençler, sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe sayarken adeta virüse meydan okuyan anlara imza attılar. TÜM KURALLARI UNUTTULAR Gebze’deki parklarda soluğu alan genç Gebzeliler, maskesiz ve sosyal mesafeyi unutan anlara imza atarken görenleri şaşırttılar. Eğitim seviyesi ve entelektüel birikimi fazla olan gençler görenlere “siz de böyle yaparsanız sonumuz ne olacak?” diye sordururken “aman dikkat” dedirttiler. Vakaların düşmeye başladığı şu günlerde kentteki parklarda kuralları hiçe sayan gençler, rahat ve umursamaz tavırlarıyla şaşkınlık yaratırken virüsün genci ya da yaşlısı olmadığını unuttular.
Hafta sonu kısıtlamasında evlerde canları sıkılan gençler, soluğu parklarda alırken kurallar da unutuldu.

Gebze’deki parklarda oturan gençler, kısıtlama sonrasında özgürlüğün tadını çıkartırken maskesiz ve sosyal mesafesiz görüntüleriyle görenlere “aman dikkat edin” dedirttiler. Koronavirüs salgınında vakaların kısıtlamalar neticesinde azalmaya başladığı şu günlerde hafta sonu kısıtlamaları sonrasında sokaklarda yer alarak soluğu kentteki parklarda alan gençler, sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe sayarken adeta virüse meydan okuyan anlara imza attılar.

TÜM KURALLARI UNUTTULAR

Gebze’deki parklarda soluğu alan genç Gebzeliler, maskesiz ve sosyal mesafeyi unutan anlara imza atarken görenleri şaşırttılar. Eğitim seviyesi ve entelektüel birikimi fazla olan gençler görenlere “siz de böyle yaparsanız sonumuz ne olacak?” diye sordururken “aman dikkat” dedirttiler. Vakaların düşmeye başladığı şu günlerde kentteki parklarda kuralları hiçe sayan gençler, rahat ve umursamaz tavırlarıyla şaşkınlık yaratırken virüsün genci ya da yaşlısı olmadığını unuttular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.